X-Faktor 2017: Leosztották a mentorok között a fellépőket

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor mentorok Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén. Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába.

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a színpadra és a mentorok által választott dalt adták elő. A zenekaroknak sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy slágert feldolgozniuk.

Az X-Faktor táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak. Szerencsére azért bőven akadt olyan produkció, ami felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik azért sokszor egymásnak feszültek.

Leosztották a mentrok között az X-Faktor fellépőit Forrás: RTL Sajtóklub

Szombat este az is kiderült, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X-Faktorban.

Először Radics Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül megszületetett Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez.

Jövő hétvégén így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba.

Vasárnap este 18.45-től már ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat versenyzőt, akiket már a mentorházba szeretnének magukkal vinni.

Hatalmas melleivel izgatja a férfiakat az Instagramon Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-melleivel-izgatja-a-ferfiakat-az-instagramon-meszaros-dora.htmlBár Mészáros Dóráról keveset hallani, a követői azért időnként megcsodálhatják pucér testét. TV + SztárokOrigoSzexi fotót mutatott Lourdes Leonról Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-lourdes-leonrol-mutatott-szexi-fotot-madonna.htmlA büszke anyuka fényében tetszeleg Madonna, aki 6 gyermek boldog édesanyja. Most pedig éppen a 20 éves csemetéjével büszkélkedik. TV + SztárokOrigoA Demcsák Zsuzsáról írtak miatt támadják Puzsért (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-a-demcsak-zsuzsarol-irtak-miatt-tamadjak-puzser-robertet.htmlA minap Puzsér Róbert hosszú Facebook-posztban írt Demcsák Zsuzsáról. A nem éppen hízelgő bejegyzés miatt sokan kiakadtak, a kritikus új bejegyzést tett közzé. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Éliás Jr. http://www.life.hu/sztarok/20170930-autobalesetet-szenvedett-elias-jr-zenesz.htmlÉliás Gyula a FEM3 Caféban mesélt a karambolról. TV + Sztárok--Kulisszatitkok az Anna&The Barbies zenekarrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170930-kulisszatitkok-az-anna-the-barbies-zenekarrol-a-dokumentumfilmjukben.htmlA mozikba került Pásztor Anna zenekarának, az Anna&The Barbies-nak a dokumentumfilmje, amelyből számtalan kulisszatitkot megtudhatnak a rajongók a zenekarról. Többek közt egy olyan mondat is elhangzik az extrém színpadi megjelenéséről is híres zenészektől, hogy ha kell, paradicsommal is szexelnek a színpadon. De hogy pontosan ez mit is jelent, az énekesnőt, Pásztor Annát kérdeztük.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoIntim fotót posztolt az ágyból Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-intim-fotot-posztolt-az-agybol-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-musorvezetoje.htmlA Sztárban sztár zsűritagja elalvás előtt lőtt egy szelfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.