Sztárban sztár Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este is remek produkciókat láthattunk a Sztárban sztárban, de valakinek most is mennie kellett.

Az est sztárja kétségkívül Ekanem Bálint volt, aki Ray Charles bőrébe bújt. A zsűri és a közönség is az elsők között jutatta tovább a fiút. Kollányi Zsuzsi is hatalmas meglepetést okozott azzal, hogy ledobta a ruháit és szexi szerelésben vonaglott a színpadon. Még a sokat látott Majkának is leesett az álla a produkciótól.

A szabályok szerint most is búcsúznia kellett valakinek: Cserpes Laura és Horváth Tamás maradt a végére, ők kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől. Végül Laurának kellett távoznia a műsorból, akinek nem hozott szerencsét a Rapülők és Geszti Péter zakója.

Végre megtörtént: Harry herceg megkérte barátnője kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-harry-herceg-megkerte-meghan-markle-kezet.htmlEzt már mindenki nagyon várta: újabb királyi esküvő a láthatáron!TV + Sztárok--Így tanítja Pumped Gabo az új pultoslánythttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-tanitja-pumped-gabo-az-uj-pultoslanyt-az-rtl-spike-on.htmlVajon mihez hasonlította az új pultoslány betanításakor Pumped Gabo a poharak méretét? Persze, hogy a legbecsesebbnek tartott szervéhez, ami nem az agya, annyi biztos. Pumpedék története a következő epizódban is megdöbbentő alpárisággal támad. TV + SztárokOrigoFeleségek luxuskivitelben: Babett, Rita és Dalma csúnyán kibeszélik Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-felesegek-luxuskivitelben-babett-rita-es-dalma-csunyan-kibeszelik-vivient.htmlAzt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. TV + SztárokOrigoJessica Wall az utolsó playmate, akit Hugh Hefner személyesen választott kihttp://www.life.hu/sztarok/20171001-jessica-wall-az-utolso-playmate-akit-hugh-hefner-valasztott-lo.htmlJessica Wall az utolsó Playmate, akit Hugh Hefner választott ki. Ő a Playboy 2017-es Miss Szeptember.TV + SztárokOrigoKiszabadult a börtönből O. J. Simpson - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-o-j-simpson-kiszabadult-a-bortonbol.htmlA korábban felesége meggyilkolásával vádolt O. J. Simpson kilenc év után kiszabadult. Egy fegyveres rablás miatt ült börtönben. TV + Sztárok--Palvin Barbi végre elárulta, hogy van-e pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20171001-palvin-barbi-szingli.htmlLegfrissebb Instagram fotójával vallot színt. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.