Palvin Barbi Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi az Instagram oldalán tett közzé egy fekete fotót, amelyhez egy hosszú, bocsánatkérő posztot kapcsolt. 

Ahogy azt már megírtuk, Puzsér Róbert nemrég durván kiosztotta Palvin Barbit. Egy hosszú posztban írta le az egyáltalán nem pozitív véleményét a modellről, é bizony nem kímélte egy percig sem a sztárt. Úgy tűnik, a kiritkus csípős szavai eljuthattak a szexi szépséghez, hiszen mára egy bocsánatkérő poszt jelent meg az oldalán.

"Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félre sikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak.

Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak. A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk - a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét" - írja a közösségi oldalán Barbi.

Persze nem lehetünk biztosak abban, hogy valóban Puzsérnak sikerült-e hatást gyakorolnia rá, bár ez tulajdonképpen nem is olyan lényeges. Barbi posztja egy óra alatt 25 ezer kedvelést kapott, vagyis a követői egyetértenek vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.