Saját csatornát indít Kelemen Anna: videó

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
YouTube Kelemen Anna karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán: elárulta miből fogja keresni a kenyerét. 

Úgy tűnik Kelemen Anna minden alkalmat és lehetőséget megragad, hogy újabb és újabb szakmákban próbálhassa ki magát. Júniusban szinkronszínészként csillogtatta meg a tudását, nem sokkal később pedig elhatározta: saját szépségszalont nyit.

Kelemen Anna saját YouTube csatornát indít Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Bár ezzel kapcsolatban akadt némi nehézség, ugyanis Anna bevallotta: nem hajlandó akármilyen munkát elvégezni, így például a szalon takarításában sem vesz részt. Most azonban úgy tűnik, hogy Anna egy újabb ágazatban is kipróbálja magát, és indít egy YouTube csatornát.

A csatorna nagyon kreatívan a Kelemen Anna Official nevet fogja viselni, és a szőke sztár már dolgozik is a tartalmakon. Elmondta, hogy csupa Kelemen Annás cuccal lesz tele, vagyis töbnyire csajos dolgok, egészséges életmód, szépség, humor és művészet témában vlogol majd.

Tóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella szerint az emberek csak jól prezentálják magukathttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezt-gondolja-az-emberekrol-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriellát nem az érdekli, ami a kirakatban van. Ő sokkal inkább a színfalak mögé szeret bekukkantani. Így jött rá arra is, hogy a legtöbben nem mernek beszélni magukról. De vajon miért nem? TV + Sztárok--Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-megszolalt-michael-schumacher-ugynoke-sabine-kehm.htmlMichael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók. TV + Sztárok--Tóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.