Elhagyta felesége a szexéhes világhírű filmes producert, Harvey Weinsteint

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
szexfüggőség Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a világ egyik leghíresebb filmes producere, Harvey Weinstein számos nőt zaklatott szexuálisan. Felesége is elhagyta.

Hollywood számos ünnepelt sztárja istenítette Harvey Weinsteint, a neves filmes producert, akiről azonban kiderült, hogy nőket zaklatott szexuálisan. Felesége elhagyta a férfit és üzent is azoknak, akik sérültek férje undorító dolgai miatt.

Elhagyta felesége Harvey Weinsteint Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

"A szívem megszakad minden olyan nőért, aki szenvedett e megbocsáthatatlan dolgok miatt. Úgy döntöttem, hogy elhagyom a férjemet. A gyermekeim most számomra a legfontosabbak, ezért megkérem a médiát, hogy a magánéletemet tartsa tiszteletben" - mesélte a nő a TMZ-nek.

Hat év várakozás után teherbe esett Kapócs Zsóka: így mesélt a történésekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-hat-ev-varakozas-utan-teherbe-esett-kapocs-zsoka.htmlHosszú évek kemény küzdelme után vált valóra Kapócs Zsóka álma: édesanya lesz.TV + SztárokOrigoAradszky László özvegye nagyon rossz állapotban van: már az utcára se tud kimennihttp://www.life.hu/sztarok/20171011-aradszky-laszlo-ozvegye-nagyon-rossz-allapotban-van.htmlA hirtelen elhunyt Aradszky László és özvegye 47 évig éltek egymás mellett jóban-rosszban. Nem csoda, hogy a Éva asszony összeomlott...TV + SztárokSebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-agi-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.TV + SztárokPápai Joci Balázs Fecót adta elő a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-papai-joci-balazs-fecot-enekelte.htmlPápai Joci előadása után a zsűri nem kímélte a sztárt. Nyomokban sem tartalmazott Balázs Fecót a dal, Majka pedig nem rejtette véka alá véleményét.TV + SztárokOrigoÍme a Kölyökidő nagy sztárjai 20 év után: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-ime-a-kolyokido-nagy-sztarjai-20-ev-utan-video.htmlÖrdög Nóra nagysikerű műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című sztáros-gyerekes vetélkedőben ezúttal az egykori Kölyökidő sztárjai mutatták meg magukat és csemetéiket. TV + SztárokOrigoNádai Anikót megviselik a forgatásokhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-nadai-anikot-megviselik-a-forgatasok-vallomas.htmlHatalmas feladatot kapott a közelmúltban Nádai Anikó, aki egykor még reality szereplőként volt ismert: saját talkshow-t vezet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.