Kanadába költözött Hujber Ferenc

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tavasz elején kezdte tervezgetni, hogy Kanadába költözik a Valami Amerika harmadik részének forgatása után. Nos, most elhagyta az országot és lapinformációk szerint nem is tervezi, hogy visszatér. 

Úgy tudni, a színész néhány hete már Vancouverben él, ám a családját - ahol amúgy is balhé, balhét követett - nem vitte magával. A Blikkszerette volna megkérdezni a történtekről Hujbert, ám ő nem nyilatkozott új életéről. Megtette ezt helyette egy ismerőse.

"Feri Vancouverben van, és egyedül él, a családja itthon maradt. Úgy tudom, hogy szerencsét próbál odakinn, az biztos, hogy a nyáron forgatott Valami Amerika 3. részéért kapott pénzt használja fel" - árulta el. "Biztos vagyok benne, hogy úgy tervezi, ő már nem tér haza Magyarországra" - tette hozzá.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

'Hujber Ferenc az év elején jelezte, hogy ősztől nem vállal több munkát, mert Kanadába költözik" - nyilatkozta Venyige Sándor, a teátrum művészeti vezetője.

Régóta tervezte, hogy itt hagy mindent

"Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől" - nyilatkozta Joshi Bharatnak néhány hónapja a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.