Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánt

2017.10.13. 07:02

Szerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. 

"Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak" - mondta el a Blikknek. Az énekesjelölt lelki és fizikai egyensúlyát gyógyszeres kezeléssel igyekeznek helyreállítani az orvosok.

"Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert. Egyelőre a gyógyulásra koncentrálok, rengeteget pihenek, és igyekszem nem gondolni rossz dolgokra" – mondta Krisztián.

Forrás: Facebook

 

Nagy KrisztiánX-Faktor 2017