Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánt

Forrás: Facebook -
X-Faktor 2017 Nagy Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. 

"Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak" - mondta el a Blikknek. Az énekesjelölt lelki és fizikai egyensúlyát gyógyszeres kezeléssel igyekeznek helyreállítani az orvosok.

"Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert. Egyelőre a gyógyulásra koncentrálok, rengeteget pihenek, és igyekszem nem gondolni rossz dolgokra" – mondta Krisztián.

Forrás: Facebook

Konyhafőnök VIP: megvan a kezdő hatoshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-konyhafonok-vip-megvan-a-kezdo-hatos.htmlA verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. A közismert médiaszemélyiségek egytől egyig azért mondtak igent a felkérésre, mert szeretnék megnyerni a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.TV + SztárokOrigoMint két tojás! Tiszta édesanyja Survivor Szandi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-nagyon-hasonlit-edesanyjara-survivor-szandi.htmlElképesztő a hasonlóság a Survivor versenyzője, Szandi és édesanyja között. A nézők tegnap szemtanúi lehettek, ahogy a szigetre érkezett a harcos amazon édesanyja, aki könnyek között borult lánya nyakába. TV + SztárokOrigoCara Delevingne modellt is molesztálta Harvey Weinstein producerhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-cara-delevingne-modellt-is-molesztalta-harvey-weinstein.htmlEgyre több nő emeli fel a szavát Harvey Weinstein korábban nagy befolyással bíró filmproducer ellen: most Cara Delevingne modell és színésznő tálalt ki. TV + Sztárok--Brutális paródia a luxusfeleségekről: "Fölszedtem három dekát" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171012-brutalis-parodia-a-luxusfelesegekrol.htmlRadics Peti, az ismert magyar vlogger nem kímélte a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőit. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Mézes Norbertnél elmaradt a mutáláshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-mezes-norbertnel-elmaradt-a-mutalas.htmlMézes Norbert Radics Gigi csapatát erősíti az idei X-Faktorban. Norbi többek közt arról mesélt, miért ennyire nőies a hangja, de azt is megtudhatjuk tőle, hogy szerinte mitől lesz több az előadása egy szokásos karaokenál.TV + SztárokOrigoSzakított Robert Pattinson és FKA Twigshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-robert-pattinson-es-fka-twigs-szakitottak.htmlRobert Pattinson és FKA Twigs 2014 óta alkotnak egy párt, de úgy tűnik, hogy elfáradt a kapcsolatuk. Hiába jegyezték el egymást, eldöntötték, hogy külön utakon folytatják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.