Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. 

Az énekesnőről készült képeket nézve megállapíthatjuk, lassan már jobban fog kinézni, mint 18 éves korában, Britney ugyanis újabban nagy hangsúlyt fektet a teste karbantartására. A minap edzőteremből posztolt videót az Instagram oldalára, amelyben jól láthatjuk, hogy a szőkeség bizony nem lazsál. Pénteken pedig aprócska edzőruhában mutatta meg testét, miközben vígan festeget. "Néha muszáj egy kicsit játszani" - írta az alábbi videóhoz.

Sometimes you just gotta play!!!!!! ‍

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Schobert Norbi imádja a gumicukrothttp://www.life.hu/sztarok/20171014-schobert-norbi-imadja-a-gumicukrot-es-szokott-is-enni.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi egyik titkára is... TV + Sztárok--Eltüntette a Dina feliratú tetoválást az ujjáról VV Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-eltuntette-a-dina-feliratu-tetovalast-az-ujjarol-vv-lori-uj-szerelme-kedveert.htmlAmikor még egy pár voltak, magukra tetováltatták a másik nevét. Azóta viszont szakítottak. VV Lóri már el is tüntette tetkóját, de Dina is ezt tervezi. TV + Sztárok--Túlphotoshopolta fotóját Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-tulphotoshopolta-fotojat-tolvai-reni-enekesno.htmlNem csupán a sztárok, de általában minden nő javít egy kicsit a szelfijén, mielőtt feltölti a közösségi oldalakra. Így tett Tolvai Reni is, ám a retus egy kicsit megszaladt... TV + Sztárok--Aranyásók luxuskivitelben: paródia a luxusfeleségekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-aranyasok-luxuskivitelben-parodia-a-felesegek-luxuskivitelben-musorrol.htmlÚjabb paródia került fel a Youtube-ra a Feleségek luxuskivitelben paródiájaként, Aranyásók luxuskivitelben címmel. Az elsőhöz hasonlóan, ez is szórakoztató lett, persze, talán nem annyira, mint a Viasat3 realityje, ami a nézőket (és nem nézőket) igencsak megosztja. TV + Sztárok--Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiárahttp://www.life.hu/sztarok/20171014-kollo-babett-reagalt-a-felesegek-luxuskivitelben-parodiara-kamerak-elott.htmlSzuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák. TV + Sztárok--Imádják Rubint Rékát Lara osztálytársaihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-imadjak-rubint-rekat-lara-osztalytarsai-mondta-el-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-ban.htmlRéka nagyon sok időt tölt együtt gyermekeivel, így nagyobb meglepetések nem érték őt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! alatt, de nagyon érdekes volt számára az, hogyan látja őt kislánya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.