Lysette Anthony színésznőt is megerőszakolta Harvey Weinstein

nemi erőszak metoo Harvey Weinstein Lysette Anthony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lysette Anthony is kiborította a bilit: a színésznő azt állítja, hogy Harvey Weinstein őt is megerőszakolta a nyolcvanas évek végén.

Ahogy sok másik színésznő, a modellből lett színésznő, Lysette Anthony is az erőszaktevő producer, Harvey Weinstein áldozata lett. Azt vallotta a rendőrségnek, hogy Weinstein a nyolcvanas évek végén Londonban támadta meg. A színésznő részletesen elmesélte, hogyan történt az erőszak.

A producer Anthony-t az otthonában kereste fel egy reggelen, és ajtónyitás után rögtön a nőre támadt. "Belökött az előszobába és a fogasnak szorított, majd a ruhámmal kezdett babrálni. Megpróbált megcsókolni, és belém hatolni. Undorító volt" - mesélte. A színésznő próbált védekezni, de nem volt elég erős ahhoz, hogy ellökje az erős testalkatú Weinsteint. "Amikor újra hozzámpréselte magát és belém hatolt, szorosan lehunytam a szemeimet, visszatartottam a lélegzetemet, és azt vártam, hogy vége legyen. Aztán ráélevezett a lábamra, mint egy kutya, és otthagyott. Szánalmas volt. Befeküdtem a kádba, és csak sírtam" - mondta Anthony a The Sunday Times-nak.

Lysette Anthony most... Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt


A színésznő már régebb óta ismerte Weinsteint, jóvan volak, korábban sosem érezte magát veszélyben a jelenlétében. Egészen addig, míg a producer fel nem hívta a lakására, hogy igyanak egyet. Ekkor Weinstein le akarta vetkőztetni és megfogdosta. Az eset után egészen a nemi erőszakig a filmmogul zaklatta Anthony-t.

...és 1983-ban Forrás: Origo

A színésznő csütörtökön elment a londoni rendőrségre, vallomást tett és bizonyítékot is szolgáltatott. Lysette Anthony azért döntött úgy, hogy ő is elmeséli a történetét, mert ki akart állni magáért, és azon színésznők igazáért, akik ezt már korábban megtették.

Ismét képernyőn a világ egyik legismertebb pornószínésznője, Mia Khalifahttp://www.life.hu/sztarok/20171015-ismet-kepernyon-a-vilag-egyik-legismertebb-pornoszinesznoje-mia-khalifa.htmlA 24 éves Mia Khalifa csillaga rettenetes gyorsan emelkedik: mindössze három hónap alatt lett a világ egyik legnépszerűbb pornósa, most pedig új kihívások elé néz.TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Kiss Ramóna bugyit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20171015-kiss-ramona-bugyit-villantott-x-faktor.htmlKiss Ramóna erősen debütált műsorvezetőként az X-Faktor első élő showjában.TV + SztárokOrigoAz Amerikai Filmakadémia kizárta soraiból Harvey Weinsteinthttp://www.life.hu/sztarok/20171015-az-amerikai-filmakademia-kizarta-soraibol-harvey-weinsteint.htmlAz Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia kizárta soraiból a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein producert.TV + Sztárok--X-Faktor 2017: ezért esett ki a Radio Mobster http://www.life.hu/sztarok/20171015-x-faktor-2017-ezert-esett-ki-a-radio-mobster.htmlRadio Mobster elsőként esett ki az X-Faktor első adásából, így lehetőségük sem volt párbajban bizonyítani. A lehetséges miértekről a Life.hu-nak meséltek. TV + SztárokOrigoÍgy él most Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár ezüstérmesehttp://www.life.hu/sztarok/20171015-igy-el-most-palcso-tamas-a-2005-os-megasztar-ezustermese.htmlHárom év kihagyás után új dalokkal jelentkezik Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár második helyezettje, aki szingli és még mindig a szüleivel él.TV + Sztárok--X-Faktor 2017: A Radio Mobster és Hegedűs Péter búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171015-x-faktor-2017-a-radio-mobster-es-hegedus-peter-bucsuzott.htmlNagy Krisztián hirtelen távozása után, az X-Faktor 2017 első élő showjában kiderült, hogy Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő showban. A nézők és a mentorok pedig úgy döntöttek: a Radio Mobsternek és Hegedűs Péternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.