Sztárban sztár Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár hatodik élő showjában Kollányi Zsuzsi kapta a legkevesebb nézői szavazatot, így neki kellett távoznia a műsorból.

Kollányi Zsuzsit a Sztárban sztár előtt leginkább Majka klipjeiből és koncertjeiről ismerhettük. Ám a tehetséges énekesnőről kiderült, hogy rendkívül sokoldalú és nagyon jól tud énekelni. Hétről-hétre szuperül menetelt a versenyben és sorra vette az akadályokat. Utolsó feladatként Sub Bass Monster nagysikerű rapdalát kellett előadnia, ami nem hozta meg a sikert: ezzel a dallal esett ki a műsorból Zsuzsi.

Stohl András a produkció értékelése közben el is mondta, hogy nagyon szemét feladatot kapott a sztár, ugyanis nőként elrappelni egy olyan szöveget, ami az eredeti előadóra imidzsére épült, egyenlő a lehetetlennel.

"Én durvábban fogalmazok.

Ez egy szemét feladat volt neked, ez egy kiszúrás"

- mondta el véleményét Stohl. És persze Kollányi Zsuzsi is elmondta a véleményét a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.