Sebestyén Ágnes Pumped Gabo Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja írtunk róla először, hogy Pumped Gabo exe, Ági újra szerelmes, új pasija pedig nem más, mint VV Lóri. Úgy tűnik, Baukó Évának ez nem annyira tetszik.

Sebestyén Ági vélhetően új szerelmének üzent az Instán: egy szív és az always (mindig) felirat látható új fotóján. Ehhez szólt hozzá Baukó Éva, egyetlen szóval fejezte ki ellenérzéseit: never (soha). Véleményét pár emojival egészítette ki, egy nevető, egy fancsali képet vágó és egy nyelvét kinyújtó ábrát fűzött hozzá. Vajon Évának nem tetszik, hogy Lóri és Ági együtt vannak, vagy csak szimplán viccesnek találja a bimbózó szerelmet?

Nevet követelnek a magyar színésznőtől, Sárosdi Lillától, aki molesztálásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-sarosdi-lillatol-kovetelik-mondja-el-ki-molesztalta.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő Harvey Weinstein amerikai producer molesztálási ügyéből erőt merítve állt elő saját történetével: elmondta, hogyan zsarolta őt szexuálisan egy nagy magyar rendező. Most nevet követelnek tőle, mert sokakra illik a leírása. TV + Sztárok--Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházathttp://www.life.hu/sztarok/20171017-visszaelnek-klapka-gyorgy-nevevel.htmlKlapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. TV + Sztárok--Komár László hagyatéki ügye öt év után rendeződhethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ot-ev-utan-rendezodhet-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlKomár László pontosan öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de örökségének szétosztását még nem sikerült befejezni. Most végre pont kerülhet az ügy végére. TV + Sztárok--X-Faktor 2017: így dolgozta le hátrányát Radics Gigi új versenyzője, Bereznay Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-x-faktor-2017-igy-dolgozta-le-hatranyat-radics-gigi-uj-versenyzoje-bereznay-daniel.htmlBereznay Dánielnek mindösszesen két napja volt felkészülni az X-Faktor élő show-jára, ellentétben a többiekkel, akiknek egy egész hónap állt rendelkezésre. Dani elmesélte a Life.hu-nak, hogy miért volt Londonban, és hogy hogyan sikerült ledolgoznia hátrányát.TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.