Elképesztő dolgokat mondott Verebes István a zaklatással vádolt Marton Lászlóról

Forrás: Youtube/ATV -
Verebes István Egyenes beszéd metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyenes beszéd csütörtöki adásában kérdezték Verebes Istvánt, hogy mit gondol a Sárosdi Lilla nyilatkozatával kipattant zaklatási ügyről. A színésznő először még név nélkül vádolt meg egy ismert magyar rendezőt azzal, hogy zaklatta őt húsz évvel ezelőtt. Tegnap azonban megnevezte Marton Lászlót.

A beszélgetés során Verebes elmondta, hogy mióta ő a pályán van, úgy 40-50 éve, egy színházvezető azt tehet a társulatával, amit akar:
"Rangos színészeket küldhet parkolópályára, tönkretehet családokat. A színésznő mindent meg akar csinálni, hogy játsszon. És ezzel vissza lehet élni."

Szerinte Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, mert jeles rendező, és sokan köszönhetik neki a pályafutásukat. Verebes azt mondja, hogy vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem.

Verebes hozzászólt Sárosdi Lilla történetéhez a Facebookon, akkor nagyon támogató volt - írta a 444.hu.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.