Németh Lajos meteorológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos meglepődött azon, hogy a munkája ilyen sokat számított az embereknek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Németh Lajos egy évvel ezelőtt fejezte be a TV2-es pályafutását, és ezzel együtt nyugdíjba is vonult. A híres meteorológus meghatódva búcsúzott a nézőktől, most pedig a mindennapi élményeiről mesélt.

Elárulta, hogy rengetegen hiányolják őt a tévéképernyőkről, és azt is bevallotta, hogy nem számított ennyi figyelemre és szeretetre az emberektől:

Németh Lajos nem is sejtette, hogy ilyen sokan szeretik Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Fantasztikus szeretet, amit az emberektől kapok. Egész életemben segíteni akartam, hogy tudják milyen időjárás lesz, hogyan tervezzenek, nem gondoltam volna, hogy én magam és a több évtizednyi időjárásjelentések ennyit számítanak. Emiatt olykor viaskodom a lelkiismeretemmel, és eszembe jut, hogy talán nem kellett volna nyugdíjba mennem" - mondta Lajos.

De természetesen nincs oka szomorkodni, hiszen végre annyi időt tölt az unokáival, amennyit csak akar, és jóval könnyebben kilátogathat a lányához és a családhoz Finnországba is - írta meg a Best.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.