ByeAlex az X-Faktor élő adásában túrta az orrát

Forrás: ByeAlex / Facebook -
X-Faktor orrpiszkálás ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor idei évada sem mentes a botrányoktól, sem pedig a meghökkentő pillanatokból: ilyen például ByeAlex orrtúrása. 

ByeAlex már másodjára ül az X-Faktor mentorszékében, a tehetségkutató idei évada viszont más, mint a többi. Sokkal több a botrány, és a megdöbbentő pillanat is, az egyiket pedig épp Alex okozta. Bár ő eddig is kivette a részét a feszültségkeltésből, hiszen valamin folyamatosan kiakadt. Most azonban nem a hisztije miatt került a középpontba.

ByeAlex piszkálta az orrát élő adásban Forrás: ByeAlex / Facebook

Az énekes bizony az élő adásban csinált valamit, amin sokaknak megakadt a szeme, például a 24.hu olvasójának, aki gyorsan csinált is egy gifet belőle: ByeAlex ugyanis élő adásban túrta az orrát, és ahogy a felvételből látszik, nem zsebkendőben végezte a kibányászott cucc...

Kevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigoKirály Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigoStohl András nem tudja levetkőzni múltját: örökre drogos és alkoholista maradhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-stohl-andras-nem-tudja-levetkozni-multjat-orokre-drogos-es-alkoholista-marad.htmlStohl András levetkőzné mútlbéli bűneit, de nem tudja... TV + SztárokOrigoEkanem Bálint Emota esett ki a Sztárban sztár legújabb adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-ekanem-balint-esett-ki-a-sztarban-sztar-legujabb-adasaban.htmlA Sztárban sztár legutolsó adásában Ekanem Bálint Emota búcsúzott, aki pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtotta A Wellhelló nevű formáció megformálásában. Ő volt Diaz. TV + SztárokOrigo52 évvel fiatalabb nővel randizik a 74 éves Mick Jaggerhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-52-evvel-fiatalabb-novel-randizik-a-74-eves-mick-jagger.htmlA 74 éves Mick Jagger egy nála 52 évvel fiatalabb nővel találkozgat: már többször látták együtt a 22 éves Noor Alfallahhal. TV + SztárokAFPFeleségek luxuskivitelben: ilyen egy átlagos hétvége Vivi családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ilyen-egy-atlagos-hetvege-luxusfeleseg-vivi-csaladjaban.htmlElképesztően cuki videót posztolt a Feleségek luxuskivitelben műsor egyik szereplője, a mindig, mindenre őszintén válaszoló, Vivi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.