Meghalt Som Lajos

"Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt " -
Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után hunyt el Som Lajos.

70 éves korában hunyt el a népszerű zenész, Som Lajos. Nyáron már arról szóltak a hírek, hogy a zenész nem tud lábra állni, kórházban ápolták. Halálának hírét a család még nem erősítette meg.

Som Lajos elhunyt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Játszott a Tűzkerék, a Neoton, a Taurus zenekarokban, majd 1974-ben megalapította a Piramis együttest, amelynek meghatározó és oszlopos tagja lett.

Sztárok, akik kényszer hatására vallottak melegségükről: Matt Boomertől Ricky Martinighttp://www.life.hu/sztarok/20171030-sztarok-akik-kenyszer-hatasara-vallottak-melegsegukrol.htmlAz LMBTQ közösség tagjaiban sokan vannak, akik nyilvánosan, a rivaldafényben élik életüket, de legalább annyian nem szeretnék közhírré tenni szexualitásukat. A sztárok számára azonban ez nem választás kérdése. Előbb vagy utóbb ugyanis vallaniuk kell, mert a dolgok kiderülnek. Íme, azok a sztárok, akik nem maguktól coming outoltak, hanem kényszer hatására. TV + Sztárok--Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-igy-nezett-ki-regen-egerszegi-krisztina.htmlElképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Egerszegi Krisztina: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-igy-nezett-ki-regen-egerszegi-krisztina.htmlElképesztő fotó került elő a híres úszónőről: így nézett ki 25 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Kevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigoKirály Viktor megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kiraly-viktor-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlKirály Viktor boldog és szerelmes, amit meg is mutatott a nyilvánosság előtt is. TV + SztárokOrigoÍgy él ma Poór Péter táncdalénekeshttp://www.life.hu/sztarok/20171029-igy-el-ma-poor-peter-tancdalenekes.htmlA 73 éves Poór Péter, a 60-as, 70-es évek népszerű énekese volt. Ma pedig mág többet dolgozik, mint szakmája csúcsán.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.