Micsoda nők! Várkonyi Andreával Doszpot Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Várkonyi Andrea műsorában Doszpot Evelin. 

Doszpot Evelin meghívást kapott Várkonyi Andrea beszélgetős műsorába, ahol ezúttal a házigazda arra volt kíváncsi, ki hogyan képzelte el magát kicsi korában?

Doszpot Evelin bevallotta: ő egyáltalán nem kér a nagyi megszólításból Forrás: FEM3

A témára Doszpot Péter felesége, Evelin egy saját történettel állt elő, amelyből egyértelműen kiderült, hogy Evelin semmilyen körülmények között sem szeretné megkapni a "nagyi" titulust, ugyanis egyáltalán nem olyannak látja magát, mint egy "tipikus nagyi".

"Doszi nagypapa lesz. A nagyobbik fiától nagypapa lesz. És a nagy baráti társaság elkezdett velem poénkodni, hogy akkor én nagyi. És mondtam, hogy először, és utoljára ejtetted ki a szádon. Én ezt kikérem magamnak! Így néz ki egy nagyi? Nem! Tehát itt be is fejeztük" - mondta határozottan a feleség.

Horváth Éva és anyukája élete csak egy hajszálon múlt

Horváth Éva a Micsoda nők! Várkonyi Andreával adásában vendégeskedett, ahol a téma a császár és a természetes szülés körül forgott. A modell őszintén vallott a félelmeiről: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.