Som Lajosnak leállt a keringése, az okozta a halálát

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. 

A Piramis alapítóját július közepe óta kezelték az intézményben, mert nem tudta mozgatni jobb lábát és belső szervi és érrendszeri problémái is voltak.

A Ripost úgy tudja, Som Lajos hétfő reggel a zenész még sétált a kórházban, de ebéd után leállt a keringése és belső szervei működése is, ez okozta halálát.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Őszintén mesélt Aradszky László temetéséről az özvegye, Éva http://www.life.hu/sztarok/20171031-ilyennek-elte-meg-aradszky-laszlo-temeteset-az-ozvegye-eva.htmlÉva őszintén mesélt a temetésről, és az érzelmeiről. TV + Sztárok--Feldmár András üzent Sárosdi Lillának: együttérzését fejezte kihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-feldmar-andras-uzent-sarosdi-lillanak.htmlFeldmár András videóban üzent Sárosdi Lillának. Támogatását fejezte ki felé, valamint tiszteletét. Szerinte bátorság kellett ahhoz, hogy kiálljon és megossza történetét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavaznihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-sztarban-sztar-berkes-oliverre-egy-darabig-nem-lehetett-szavazni.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Szomorú hírt jelentett be II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20171031-szomoru-hirt-jelentett-be-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlNovember 20-án lesz a 70. házassági évfordulója Erzsébet királynőnek és férjének, ám az eddigiektől eltérően, most nem rendeznek hatalmas ünnepségsorozatot. TV + Sztárok--Meghalt Som Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20171030-elhunyt-som-lajos.htmlHosszú betegség után hunyt el Som Lajos. TV + Sztárok--Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.