Sztárfocisták életével fenyegetőzik az Iszlám Állam

Forrás: O Jogo -
Lionel Messi Cristiano Ronaldo Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oroszországi világbajnokságra látogatókat az Iszlám Állam döbbenetes és vérfagyasztó plakátokkal riogatja. 

Egyre több olyan plakát jelenik meg, amelyeken az Iszlám Állam terroristái éppen a leghíresebb focistákat végzik ki. Az eddig megjelent fotókon például láthattuk Neymart és Messit is.

Az ISIS-nek ezzel az a célja, hogy mindenkit megfélemlítsen, és senki ne érezze magát egy percig sem biztonságban a jövő nyáron megrendezésre kerülő oroszországi labdarúg-világbajnokságon.

A plakátok alapján van miért aggódniuk a sztárfocistáknak Forrás: O Jogo

Most pedig újabb plakátok kerültek napvilágra, amelyeken Cristiano Ronaldo és az egyik csapattársa, Marco Asensio látható.

A poszterek rendkívül aggasztóak, ezért nyilvánvalóan fokozott óvintézkedésekre lesz szükség. Ronaldo körül mostanában egyébként is elég viharosan alakulnak a dolgok, mióta napvilágra került a megcsalálos ügye. Bár az semmi ahhoz képest, hogy most az "életével játszadozik" az Iszlám Állam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.