Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádolják

Forrás: PBS -
molesztálás metoo szexuális zaklatás Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében.

Dustin Hoffman valamivel több mint három évtizeddel ezelőtt dolgozott Az ügynök halála című film forgatásán, gyakornokként az akkor még csak 17 éves Anna Graham Hunter is részt vett a film készítésében, állítása szerint ekkor inzultálta őt Dustin Hoffman.

Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádolja egy írónő Forrás: PBS

A színész megkérte a fiatal lányt, hogy masszírozza meg a lábát, amit meg is tett, és ezzel még nem is lett volna baj, de Annát ezután többször is kellemetlen helyzetbe hozta, és meg is fogdosta. "Nyíltan kacér volt, megragadta a fenekem, a szexről beszélt nekem és előttem. Egy reggel az öltözőjéhez mentem, hogy megkérdezzem, mit szeretne reggelizni. Rám nézett, elvigyorodott, és aztán a következőket mondta:

»Keményre főtt tojást és puhára főtt cs*klót kérek«

A társasága nevetett, és pedig elmentem a fürdőszobába és sírtam" - mondta Anna Graham Hunter. Annak idején Anna részletesen beszámolt a nővérének is arról, Dustin Hoffman hogyan bánik vele, de nemcsak neki mondta el, hanem vezetőjének is, aki annyit mondott, áldozza fel az értékeit a produkció sikeréért.

Ő egy ragadozó volt, én pedig egy gyerek, ez pedig szexuális zaklatás volt"

The Guardian

Hollywoodban egyre nagyobb a zaklatási botrány

Harvey Weinstein rendezővel kezdődött, de egyre több sztárt, vagy befolyásos filmes embert vádolnak szexuális zaklatással.
James Toback forgatókönyvíró-rendezőt már több mint 200 nő vádolja. Terry Richardson sztárfotós sem dolgozhat többé a vezető divatlapoknak, miután megvádolták szexuális zaklatásal. Kevin Spacey is búcsút inthet a sikeres sorozatának, ellene egy színésztársa vallott: Spacey részegen fogdosta az akkor 14 éves fiút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.