Teljes a döbbenet: újra férjhez megy Angelina Jolie

Forrás: AFP/Valerie Macon -
esküvő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy vége a sárdobálásnak Brad Pittel, úgy néz ki, Angelina készen áll, hogy megint elkötelezze magát. De ki a titokzatos vőlegény?

Nyilvánvaló, hogy Angelina és Brad már nem jönnek össze, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a színésznő az esküvőjét tervezgeti. Egy Jolie-hoz közelálló személy tálalt ki az InTouch magazinnak. Az informátor azt állítja, hogy Jolie új kedvese egy nagyon gazdag brit üzletember. A férfi már elmúlt negyven éves, és ami Jolie-nak minden bizonnyal a legfontosabb, hogy elkötelezett a humanitárus munka iránt. Mielőtt azonban összekötik életüket, a színésznőnek el kell válnia Brad Pittől.

Angelina Jolie megint férjhez megy Forrás: AFP/Valerie Macon

Angelina azt tervezi, hogy ezen az esküvőn minden más lesz, mint a korábbi három házasságánál. "Nem akar fehér ruhát, hagyományos kambodzsai viseletben szeretne az oltár elé állni, nagyon szűk körben" - nyilatkozta a bennfentes.

Legutoljára egyébként a Tesla tulajdnosával, Elon Muskkal hozták hírbe a színésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.