Várkonyi Andrea tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkony Andrea egyre több tikot fed fel magáról és magánéletéről. Olyan dolgokat mond el műsorában, amikről eddig nem tudhattunk: ezúttal egy volt szerelméről rántotta le a leplet. 

Várkonyi Andrea műsorában nemcsak a vendégei árulnak el szaftos titkokat, hanem a műsorvezető is. Andrea, aki eddig mindig óvta a magánéletét mostanában meglepő nyitottsággal nyilatkozik mindenről, ami vele történt. Beszélt már a botoxoltatásról, és arról is, itthon miért nem vetkőzik fürdőruhára, ezúttal pedig a szerelmi élete került terítékre a Micsoda nőkben.

Várkonyi Andrea régi szerelméről vallott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Vendégeit ugyanis a plátói szerelmekről kérdezte, Dér Heni elsők között vallotta be, hogy bizony ő táplált egykor ilyen érzelmeket, méghozzá az egyik tanára iránt. Ekkor árulta el Várkonyi Andrea a saját esetét, ami nem maradt meg plátói szinten. "Én össze is jöttem vele. Hat évig együtt voltunk" - vallotta be a műsorvezető.

Kiderült: fontos dologra készíti fel Katalin hercegnőt új asszisztense, Catherine Quinnhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fontos-dologra-kesziti-fel-katalin-hercegnot-uj-asszisztense-catherine-quinn.htmlKatalin hercegnő előző személyi asszisztense, a 33 éves Rebecca Deacon idén márciusban távozott a posztjáról. A nő Katalin barátnője is volt, hat éven keresztül elválaszthatatlanok voltak. Az új személyi titkár azonban teljesen más, mint fiatal elődje volt.TV + Sztárok--Harvey Weinstein kémkedett az áldozatai és az újságírók utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-harvey-winsetien-kemkedett-aldozatai-es-az-ujsagirok-utan.htmlHarvey Weinstein komolyan foglalkozott azzal, hogy elhallgattassa áldozatait: kémek hadseregét bérelte fel, hogy kényes információkat szerezzen az általa megalázott nőkről. TV + Sztárok--Ezért tűnt el Pumped Gabo: "Szar a formám mostanában"http://www.life.hu/sztarok/20171107-ezert-tunt-el-pumped-gabo.htmlVideóban mondta el rajongóinak Pumped Gabo, hogy mi az oka annak, hogy mostanában nem nagyon jelentkezik a közösségi oldalain. Nem, nem attól tojt be, hogy Ágika kitálalt férfiasságáról.TV + Sztárok--Ötmillió forintot talált a vécéjében Dömsödi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-domsodi-gabor-otmilliot-talalt-a-vecejeben.htmlDömsödi Gábor ötmillió forintot talált elrejtve a felesége pesti albérletének vécéjében. Egy csaló rejtette oda a milliókat, ezért az egykori tévés nem is tarthatta meg pénzt. TV + Sztárok--Janicsák Veca a Sztárban sztárról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-janicsak-veca-a-sztarban-sztarrol-meselt-video.htmlJanicsák Veca már A Nagy Duettben kezdte megmutatni, hogy a kedves konzervatív énekesnő tud egy igazi dög is lenni, ha akar. A Sztárban sztár legújabb évadában pedig ezt többszörösen be is bizonyította. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElképesztő összeget zsebelhet be a NAV Győzikétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-elkepeszto-osszeget-zsebelhet-be-a-nav-gyoziketol.htmlJövő év januárjáig nyomoz a rendőrség Gáspár Győző csalási ügyében, a showman ráadául ismét szerepel a NAV adóslistáján. Már csaknem 100 millió a tartozása - írja a Bors.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.