Kerényi Miklós Gábor Vujity Tvrtko szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet.

Kerényi Miklós Gábor tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnak adott interjút, amelyben nagyrészt tagadta az ellene felhozott vádakat. Látta ezt a műsort az Operettszínház egykori művészeti vezetőjének áldozata is, aki megkereste Vujity Tvrtkót. A riporter ezt követően név nélkül nyilvánosságra hozta a levelet a Facebookon.

"...Jelezni szeretném, hogy sem akkor, sem most semmiféle oktató szándékot nem véltem, nem vélek felfedezni abban, hogy egy gyerekkel elhiteti, szörnyű bűnt követett el és ezért büntetést érdemel, majd levetkőzteti és ráparancsol, hogy hasaljon az íróasztalára. Akkor én csak szégyent, félelmet és amikor teljes erőből megütött a vállfával, szörnyű fájdalmat éreztem. Közös megegyezésről szó sem volt, hiszen én elmondtam, hogy nem érzem magam hibásnak, bűnösnek meg főleg nem..." – írja az áldozat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.