Újabb elképesztő vád Kerényi Miklós Gábor ellen: még egy áldozat jelentkezett

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor újabb áldozata jelentkezett, aki Vujity Tvrtkónak részletesen elmesélte, hogyan zaklatta őt az egykori rendező.

Alig telt el egy nap azután, hogy Vujity Tvrtko közzétette Kerényi Miklós Gábor 13 éves áldozatának levelét, a riporter most újabb üzenetet kapott. A levél írója állítja, az egykori rendező nem mondott igazat az ATV Egyenes beszéd című műsorában, amikor Rónai Egonnak adott interjút. Az illető, aki ma külföldön élő művész, részletesen elmesélte, hogy Kerényi irodájában belenyúlt a nadrágjába és megfogta a nemi szervét.

„Amennyiben perre kerül a sor, a nevemmel hajlandó vagyok tanúsítani, hogy amiket írok, azok megtörténtek" – írja az áldozat.

Kocsis Tibi: "Nem mondom rá, hogy cuki, mert nem szereti"http://www.life.hu/sztarok/20171115-kocsis-tibi-sztarban-sztar-1-kicsi-interju.htmlKocsis Tibor egyszer már a Sztárban Sztár második helyéig menetelt, most újra lehetőséget kapott, hogy egy kislány oldalán bizonyítsa a Sztárban sztár + 1 kicsiben, ő a legjobb átváltozóművész. Az énekes arról mesélt a Life.hu-nak, mivel tölötte a nyarat és arról is, milyen Lara, akivel a TV2 képernyőjén láthatjuk majd.TV + Sztárok--Gáspár Győző: "Háborút fogok indítani"http://www.life.hu/sztarok/20171115-gaspar-gyozo-ingosagait-lefoglalja-a-nav.htmlÓriási adótartozása miatt végrehajtást indított a NAV Gáspár Győző ellen. Mivel a háza lányának, Evelinnek a nevén van, nagy értékű bútorait árverezheztik el december 7-én, egy nyilvános árverés keretében. Győzike Skype-on nyilatkozott a Mokkának.TV + Sztárok--Feloszlik a ByTheWayhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-feloszlik-a-bytheway.htmlBár a magyar X-Faktor történelmében zenekarként ők lettek a legsikeresebbek, a fiúk most szomorú hírrel érkeztek a Reggeli stúdiójába. Öt év után ugyanis úgy érzik: a legjobb az lesz, ha elválnak az útjaik.TV + Sztárok--Ázsia Expressz: Muri Enikő kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-azsia-expressz-muri-eniko-kiakadt.htmlÖsszeveszett Muri Enikő és Fésűs Nelly, a szóváltás után Enikő behisztizett.TV + Sztárok--Felháborodva üzent Bangó Margit Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-felhaborodva-nyilt-levelben-uzent-bango-margit-bochkor-gabornak.htmlBangó Margit úgy érzi, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című rádióműsorában megalázta a cigány mulatós zenét. Most felháborodott hangvételű, nyílt levelet tett közzé a Facebookon. TV + SztárokOrigoCsaládi dráma Katalin hercegnőéknél: beismerő vallomást tett a nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-csaladi-drama-katalin-hercegnoeknel-beismero-vallomast-tett-a-nagybatyja.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith-t letartóztatták, miután kábítószer hatása alatt a nyílt utcán verte meg feleségét. A férfi a bíróságon beismerő vallomást tett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.