Kiderült, miért nem akar Onyutha Judit kedvese házasodni

esküvő házasság Onyutha Judit szerelem időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi határozottan nem szeretne esküvőt, és azt is megindokolta, hogy miért nem. 

Az elmúlt egy év igen komoly megpróbáltatások elé állította Juditot, hiszen tavaly nyáron elveszítette az édesanyját, és a karrierje is komoly mélyponthoz érkezett. Szerencsére azonban a közvetlen környezetétől, illetve a kedvesétől sok szeretetet és támogatást kapott, így sikeresen túlvészelte a nehezebb időszakokat.

Az egykori időjós most nyelvtanárként dolgozik, és már évek óta boldog párkapcsolatban él Zoltánnal, akit egy összejövetelen ismert meg:

Onyutha Judit kedvese szerint papír nélkül is boldogok lehetnek Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Amikor megismertem, rögtön megfogott benne az, ahogy a gyermekeivel bánik. Minden nőnek fontos, hogy egy férfi milyen édesapa, és rajta azonnal láttam, hogy tökéletesen bánik a csemetéivel. Következetes, és ha kell rám szól. Irányítás szempontjából ő a főnök, mellette bátran hátradőlhetek." - mesélte Judit.

A kiegyensúlyozott kapcsolatuk egy idő után magával hozta a házasság gondolatát is, ám Zoltán kijelentette, nem szeretne oltár elé állni: egyfelől azért nem, mert számára semmit sem jelent a papír, másfelől pedig azért sem, mert a válása után megfogadta, hogy nem esküszik többé - írta meg a Hot!Magazin.

Gaál Noémi: Sosem rúgattam ki Onyutha Juditot

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Onyutha Judit szerint másodszor rúgták ki őt kolléganője, Gaál Noémi miatt. Most azonban megszólalt a másik fél is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.