Parkettázósegéd lehet Kanadában Hujber Feri

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Új élet celeb Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri elhagyta az országot és meg sem állt Kanadáig. Eddig nem tudtuk, mit csinál kint a színész, azonban most egy kint élő magyar mesélt róla...

A Valami Amerika 3 forgtása után indult útnak Hujber, aki Vancouverben vert sátrat. Hogy mennyi időre lesz a kanadai nagyváros az új otthona, azt még nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy hamar feltalálta magát. A kint élő magyar közösségeket folyamatosan látogatja, valamint egy-egy előadói est is tervben van már. Ám ahhoz, hogy ebben a drága városban tudjon élni, dolgoznia is kell, mert fogy a pénze. Állítólag felajánlottak neki egy parkettasegédmunkás állást, amit az informátor szerint el is fog fogadni.

Hujberből sebégmunkás lesz? Forrás: TV2

"Feri tényleg jól beilleszkedett, már állásajánlatot is kapott, egy parkettázó vállalkozó hívja dolgozni. Nem kizárt, hogy él a lehetőséggel." - mondta a 40 éve Vancouverben élő férfi, aki arról is mesélt, hogy gyakran mutatkozik egy hölgy társaságában is, akivel igen jól megértik egymást.

Hódi Pamela gazdag pasit képzel el magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-hodi-pamela-ilyen-pasira-vagyik.htmlHódi Pamela ismét a szinglit táborát erősíti, mióta végleg elváltak útjaik gyereke édesapjával, Berki Krisztiánnal. Elmondása szerint készen áll egy új kapcsolatra, de a jövendőbelinek komoly szintet kell megütnie.TV + SztárokOrigoCsűrös Karola családi tragédiájukról is mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171119-csuros-karola-csaladi-tragediajukrol-meselt.htmlBár Csűrös Karola a karriert és a színházat választotta a gyereknevelés helyett, mégis sok lurkó rohangál körülötte. Férje gyerekei és unokái pótolták az űrt. TV + SztárokOrigoA harcos Muri Enikő mindenkit lesöpört a pályárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-muri-eniko-durvan-beszolt.htmlMuri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoTóth Bettina esett ki az X-Faktorból. Ez a véleménye:videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-toth-bettina-esett-ki-az-x-faktorbol-ez-a-velemenye-video.htmlTóth Bettina kiesése után elárulta, hogyan tervezi a jövőt.TV + SztárokOrigoByeAlex elmesélte, mit érez X-Faktor elődöntője után: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-byealex-elmeselte-mit-erez-x-faktor-elodontoje-utan-video.htmlA tegnap esti X-Faktor Tóth Bettinának ért véget, így ő nem lehet ott a jövő heti döntőben. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia változásról, megbocsátásról, családról és munkáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171118-liptai-claudia-valtozasrol-megbocsatasrol-csaladrol-es-munkarol-beszelt-az.htmlNovember 21-étől vadonatúj, szórakoztató, élő műsorral jelentkezik Liptai Claudia. Az Appra magyar! című úgynevezett gondolatshow kapcsán adott most interjút a szép műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.