Így torolta meg a beszólásokat ittasan a ma már 8 éve józan Karafiáth Orsolya

terápia alkoholizmus alkohol Karafiáth Orsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete, a párja is elhagyta. 

Az írónő elmondta, hogy a legszívesebben otthon ivott, úgy érezte, hogy saját magának ő a legjobb társaság, ráadásul nem is akarta, hogy méltatlan állapotban lássák. Ettől föggetlenül előfordult, hogy szórakozóhelyen nézett a pohár fenekére, amely olykor balhéba, sőt, rendőrségi ügybe torkollott. "Durva ügyek voltak, nyilvánvaló, elég vehemens természetű ember vagyok" - fogalmazott. Volt, hogy valakit leöntött vörösborral, de székeket is dobált, ha "beszóltak" neki. "Volt, ahol probléma lett, vidékre kellett járkálni bírósági tárgyalásokra" - mesélte, bár hozzátette, jogos volt, ugyanis leribancozták. "Kellemetlen volt" - vélekedik.

Orsi ma már 8 éve nem iszik alkoholt, nemrég jelent meg új regénye, és egyre többször szólal meg közéleti ügyekben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.