Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnő

magyar Pintér Tibor szerelem kiválasztott énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli.

Tudjuk, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója imádja a gyengébbik nekem. Sőt szívesen mesél hódításairól is: elárulta többek között azt is, hogy a nézőttéről castingolja a szeretőit, akik alig idősebbek, ha idősebbek, mint saját lánya, Janka.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezúttal is egy olyan fiatal énekesnőre vetette ki a hálóját, aki alig múlt 18 éves.

"Mindegyik nő a versenyben csodálatos, de azt meg kell hagyni, hogy

Tóth Andi gyönyörű felnőtt nő lett,

fantasztikus énekesnő, ahogy azt már az X-Faktorban is láttam, Alexa pedig igazán szép, egzotikus nő" - mondta a Blikknek a színész.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

Tóth Andi a szexi X-faktor győztes egy nagyobb ostromra számíthat, de úgy tűnik, Alexa sem marad majd ki a szórsából, ha Tenya egyszer beindul. Vajon a csípős nyelvű énekenő és az amatőr színésznő ellen tudnak majd állni neki?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.