Tóth Gabi kerek fenekét dicsérik a rajongók - Fotó

Tóth Gabi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény diétába és edzésbe kezdett Tóth Gabi, legalábbis erről árulkodik az a fotó, amit feltöltött Instagram oldalára.

Tóth Gabi, akire hamarosan új kihívások várnak a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban, nem fél tenni azért, hogy bombaalakja legyen. Hogy ezt bizonyítsa, egy meglehetősen merész fotót tett közzé Instagramján, amelyen kerekded feneke látszódik. Rajongói persze azonnal elárasztották dicséretekkel, és érdeklődtek, hogyan érte el ezt az eredményt. Az énekesnő titokzatosan csak annyit válaszolt, hogy edzésprogrammal és diétával.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Garami Gábor fogja helyettesíteni Lukács Mikit a Reggeliben, az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-garami-gabor-lesz-lukacs-miki-helyett-a-reggeliben.htmlLukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. TV + Sztárok--Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagothttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elutottek-egy-stabtagot-az-ezsia-expressz-forgatasan.htmlAz Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték. TV + SztárokOrigoElkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elkeszult-szabo-zsofiek-babaszobaja-foto.htmlAlig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őnhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-liptai-uj-masora-techinkai-hiba-miatt-elmaradt.htmlLiptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást. TV + Sztárok--Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20171123-notar-mary-egyutt-el-egy-novel.htmlNótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.