Meghan Markle máris megszegte a királyi protokollt

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
királyi család hercegné Meghan Markle protokoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenésén eldőlt, hogy az alattvalók imádni fogják új hercgenőjüket.

Közös látogatást tett Nottinghamben Harry herceg és menyassszonya, Meghan Markle. A nagy eseményen rengeteg rajongó is megjelent, Meghan pedig ennek ellenére is igyekezett megtartani a közvetlen légkört, és sikerült is neki.

Meghan Markle már be is lopta magát az emberek szívébe Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Egy nő a kordon másik oldaláról minden áron szeretett volna kapcsolatba kerülni a 36 éves szépséggel, aki kezet is fogott a lelkes rajongóval. A mozdulat következtében a nő azonban elejtette a kesztyűjét, Meghan pedig lehajolt és felvette a számára. Ezzel pedig szabályszegést követett el, de be is lopta magát az emberek szívébe, hiszen bebizonyította, hogy az előkelő posztja ellenére emberséges, kedves és melegszívű - írta meg a Mirror. A protokoll szerint a királyi ház tagjai nem foghatnak kezet alattvalóikkal, és az elejtett ruhadarabot is inkább egy, a párt kísérő testőrnek kellett volna felvennie.

Így néznek majd ki Meghan Markle és Harry herceg gyerekei: fotó

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzése óta a fél világ róluk beszél. Ezúttal egy program segítségével azt is megnézték, milyenek lesznek majd a gyerekeik: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.