párkapcsolat Andrew Watt szerelem Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora a közösségi oldalán mutatta meg a zenészt, aki elrabolta a szívét. 

Rita Ora végre megmutatta a világnak a szerelmét, akivel már egy ideje együtt vannak, de igyekezték titokban tartani a kapcsolatukat. Tavaly októberben például paparazzi fotók készültek róluk Rómában, ebből pedig már sejteni lehetett, hogy valami van a két híresség között.

A hivatalos bejelentés azonban csak most történt meg, egy fekete-fehér fotó formájában, amelyet az énekesnő töltött fel az Instagram oldalára. A követők természetesen nem győzik nyomni a "tetszik" gombot, hiszen nagyon örülnek, hogy végre nyilvánossá vált a románc.

❤️last night ❤️

Rita Ora (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Sokan arra tippelnek, hogy a pletytkák eloszlatása miatt döntöttek a felvállalás mellett, ugyanis egyre többen kezdték hírbe hozni az énekesnőt Conor McGregorral, ez pedig már mindenki számára kezdett kínossá válni. - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.