Tóth Vera csücsörítve szelfizett - Fotó

"Fotó: Polyák Attila - Origo" -
fogyás szelfi Tóth Vera Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagjára, Tóth Verára szinte alig ismerni rá friss szelfijén: a fekete-fehér fotón modellként pózol.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy Tóth Vera ne töltsön fel egy-egy friss fotót közösségi oldalára. Van is mire büszkének lennie, hiszen az utóbbi időben több mint 30 kilótól szabadult meg. A napokban egy teljes alakos képet osztott meg magáról, amelyen ruhákat próbál, ezúttal pedig egy szelfit lőtt az énekesnő.

Szinte alig ismerni rá: úgy pózol, akár egy fotómodell!

Nem mindegy, hogy malackaraj, vagy malacka raj

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Ilyen lehet Csobot Adél és Istenes Bence esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ilyen-lehet-csobot-adel-es-istenes-bence-eskuvoje-hagyomanyok.htmlBár egyelőre a pontos időpont nem ismert, várhatóan hamarosan összeházasodik Csobot Adél és Istenes Bence. De vajon hogyan is néz majd ki a nagy nap? TV + SztárokOrigoMúlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ennyire-cuki-peter-szabo-szilvi-kislanya-foto.htmlMár egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoReszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Dopeman édesapjáról: a karácsonyt már együtt fogjuk ünnepelnihttp://www.life.hu/drlife/20171208-dopeman-edesapjarol-a-karacsonyt-mar-egyutt-fogjuk-unnepelni.htmlNehéz időszak áll Dopeman háta mögött: húga beteg, ráadásul november végén az édesapja is stroke-ot kapott. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÚjra babát vár Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20171208-40-evesen-ujra-babat-var-farkashazi-reka.htmlHarmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.