VV Fanni gyilkosa bűntársról mesélt

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
gyilkosság bűntárs gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni november 20-án tűnt el, mára pedig szinte biztos, hogy már nincs életben. Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta.

B. László szerelemféltésből ölhette meg a Való világ egykori lakóját, Fannit. A feltételezett gyilkos nem ismerte be teljesen tettét, a bűnrészességet azonban magára vállalta.

VV Fanni gyilkosa nem ismeri be a lány megölését Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Ügyfelemet folyamatosan kihallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni" - mondta B. László ügyvédje a Blikknek, aki mint kiderült a gyanúsított rokona is egyben.

"Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt" - jelentette ki az ügyvéd, aki azt is elmondta, hogy a gyilkosságot egy német rendszámú autóban ülő személy követhette el, ügyfele ezért sem ismeri be a lány megölését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.