Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciát

Forrás: Vizslafotózás -
válás Kovács Patrícia megcsalás Gusztos Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban.

A színésznő és az egykori politikus kapcsolata tökéletesnek tűnt, álompár voltak, ezért mindenkit sokkolt a hír, mikor kiadták a közleményt válásukról. Az okokról eddig nem beszéltek, azonban Gusztos Péter most az igenyesferfi.hu-nak adott interjújában elmonda, miért mentek szét. Szerinte mindenketten hibát hibára halmoztak, de árulást először ő követett el, megcsalta Patríciát.

Gusztos Péter: "A hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én" Forrás: Vizslafotózás

"Egy hosszú kapcsolat vége sosem könnyű senkinek. 9 év az 9 kilenc év és mi szinte azonnal össze is költöztünk az elején, tehát ez az együttélés nettó ideje is. Van egy csodálatos kislányunk, létrehoztunk együtt egy alapítványt, ott vannak a kutyák – ezer szálon kötődünk. Egy ilyen kapcsolatot ugyanúgy gyászol meg mindenki, mint egy közeli hozzátartozó elvesztését. A gyásznak is megvannak a maga szakaszai, viharos másfél év után azt hiszem megérkeztem az utolsóhoz, ami az elfogadás. Életemnek egy új korszaka kezdődött mindenféle értelemben. Igyekszem lezárni azt, ami mögöttünk van és már előre nézek. Trisával együtt is és külön-külön, magunkban is dolgozunk ezen. Megbeszéltük, megértettük, hogy nagyon sok hibát követtünk el. Tulajdonképpen szinte az összeset, amit egy hosszú kapcsolatban el lehet követni" - mondja Gusztos, és hozzáteszi, mindketten elhitték, hogy ez már a zsákban van, nem kell vele foglalkozni. Elfelejtették, hogy egy kapcsolatért is minden egyes nap meg kell küzdeni. Aztán jön a drámai végjáték, és először mindig a másik a hibás.

"Ha nem vagyunk képesek felmérni, hogy nekünk személy szerint mi volt a felelősségünk, el fogjuk cseszni a következőt is – már elnézést a kifejezésért. Ugyanazokat a hibákat fogjuk újra elkövetni. Ezért most már leginkább azzal foglalkozom, hogy nekem mi volt a felelősségem. Mert a hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én" - ismerte be Gusztos Péter.

Viharos széllel rekordközeli meleg érkezik a jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20171211-viharos-szellel-rekordkozeli-meleg-erkezik-a-jovo-het-elejen.htmlViharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet. News--Átadták az idei Nobel-díjakathttp://www.life.hu/kult/20171211-atadtak-az-idei-nobel-dijakat-2017.htmlÁtadták vasárnap Stockholmban és Olsóban az idei Nobel-díjakat a kitüntetetteknek. KultTóth Andi is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-toth-andi-is-kiesett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlHercezg Zoli, Anger Zsolt és Pintér Tenya után ma este Tóth Andi számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor. TV + Sztárok--Havas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-vago-istvan-feleseget-is-zaklatta.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt? TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huLagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lagzi-lajcsi-elarulta-milyen-volt-valojaban-zambo-jimmy.htmlLagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. TV + SztárokOrigoMi a titkos szexuális fantáziád? Ebből a tesztből kiderül!http://www.life.hu/intim/20171112-mi-a-titkos-szexualis-fantaziad.htmlMi a legtitkosabb szexuális fantáziád? Az amiről eddig sem a legjobb barátnődnek, sem a párodnak nem meséltél? Mitől indulnál be igazán? Mit próbálnál ki egyszer szívesen? Ez a teszt elárulja, hogy merre járnak a korhatáros gondolataid! IntimOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.