Som-Balogh Edina vallomása férjéről: "nagyon jó édesapa"

Forrás: Instagram/sombaloghedina -
karácsony Som-Balogh Edina család férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már alig várja a karácsonyt Som-Balogh Edina, aki karácsonykor elutazik családjával Szlovéniába.

Az utóbbi időben rengeteget dolgozott Som-Balogh Edina férje, Krisztián, így nem csoda, hogy a család már alig várja az ünepeket, hogy végre csak egymásra figyelhessenek. Úgy tervezik, az idei karácsonyt Szlovéniában, a hegyekben, egy kis faházban töltik majd, ahol jut idejük egy kis romantikázásra.

A csinos színésznő, aki nemrég egy cuki fotót is feltöltött kisebb gyermekéről, Lilienről a közösségi oldalára, a Ripostnak elmondta, szerencsére a párja otthon dolgozik, ezért ha szükség van rá, akkor bármikor ott terem.

„Most volt beteg Lilike, és Krisztián rögtön tudott nekem segíteni az orrszívásban és az antibiotikum beadásában is. Ha bármiben segítségre szorulok, azonnal jön, csak sajnos kettesben nem igazán tudunk időt tölteni. Nagyon jó édesapa" – árulta el a lapnak a 33 éves kétgyermekes sztáranyuka.

Som-Balogh Edina és Lilien Forrás: Instagram/sombaloghedina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.