Újabb közös fotót posztolt Nádai Anikó és VV Aurelio

Forrás: RTL Gold, Life.hu -
fotó Aurelio szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori VV lakók nemrég egymásra találtak, és már közös fotókat is láthatunk a közösségi oldalaikon. 

Nádai Anikó és VV Aurelio december 7-én hozták nyilvánosságra hírt: egy párt alkotnak. A csinos műsorvezető akkor azt is elárulta, hogy mit szeretett meg a fiatal férfiban. A nyilvánosság igen megosztó véleményeket szült: kaptak hideget-melet a kapcsolatuk miatt, de sokan vannak, akik drukkolnak nekik.

Most pedig egy friss fotó jelent meg Aurelio közösségi oldalán, és a fotó egy nap leforgása alatt már több, mint 8000 kedvelést kapott, nem beszélve a rengeteg aranyos és örvendező kommentről:

Good Night! #sunday #sundaynight #bp #bineinguterjunge

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Persze ez nincs mindig így, hiszen mikor bejelentették a kapcsolatukat, akkor azért durva kommentek jelentek meg, de a két híresség ezek ellenére is felhőtlenül boldog, nem foglalkoznak senki véleményével.

Eltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoPintér Tibor szerelme kész megbocsátani a hűtlenkedő színésznekhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-szerelme-kesz-megbocsatani.htmlPintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.TV + SztárokOrigoCeleb vagyok, ments ki innen! - Lukács Miklós távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-celeb-vagyok-ments-ki-innen-lukacs-miklos-tavozott.htmlFogynak a játékosok a Celeb vagyok, ment ki innen! című szuperprodukcióból. Ma is távozott valaki a dzsungelből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.