Fenyegetik VV Fanni édesanyját, Katalin nagyon fél

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság fenyegetés Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két hete annak, hogy Novozánszki Fanni, a Való világ egykori játékosa meghalt, legalábbis a hatóságok szerint, a holttest ugyanis még mindig nem került elő. Nem elég ez a tragédia a családnak, még fenyegetik is őket.

Katalin, Fanni édesanyja és az egész család teljesen összetörtek, amikor kiderült, hogy az eltűnt gyermek nagy valószínűséggel már nem él. Meggyilkolása miatt egy bizonyos B. Lászlót le is tartóztattak. A férfi a bűnrészességét beismerte, ám azt tagadja, hogy ő ölte volna meg a lányt. Szerinte egy német rendszámú BMW tulajdonosa a tettes.

VV Fanni Forrás: Facebook/ VV Fanni

Sajnos nem ez az egyetlen csapás, ami sújtja a családot, ugyanis az édesanya fenyegető leveleket kap.

Fanni eltűnése óta sok levelet kapok. Van, aki azt állítja, hogy annak a férfinak, akit lecsuktak a rendőrök, társai is vannak, és van félnivalónk. Lehet, hogy azért nem mond semmit a rendőröknek, mert ő is fél ezektől az emberektől? Valaki egyenesen azt mondta, jobb, ha vigyázunk magunkra! Múltkor este egy férfi a házunk előtt állt: az egyik szomszéd szólt, hogy itt leskelődik valaki. Annyira megrémültem, majd' kiesett a szívem" - mesélte az édesanya a Blikknek.

Meztelenre vetkőzött legújabb kilpjében Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-meztelenre-vetkozott-legujabb-kilpjeben-toth-andi.htmlTóth Andiról köztudott, hogy egy gátlásos és szemérmes sztár, aki csak nagyon ritkán készít magáról szexi fotókat. Menedzsere szerint a dzsungelbe is azért költözött be, hogy egy kicsit fesztelenebbé váljon. Úgy tűnik, sikerült, ugyanis legutóbbi klipje teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle: meztelenre vetkőzött a 19 éves énekesnő. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa visszatért: itt vezetett műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20171214-demcsak-zsuzsa-visszatert-itt-vezetett-musort.htmlNéhány héttel ezelőtt az ATV-től is távoznia kellett Demcsák Zsuzsának, amiért félreérthető módon viselkedett a reggeli műsorban. Sokan úgy vélték, ittas állapotban dolgozott. A csatorna akkor megvált tőle és azóta nem is hallottunk róla. Most azonban az Európa hajón visszatért. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hisznek a szellemekben http://www.life.hu/sztarok/20171213-hiressegek-akik-hisznek-a-szellemekben.htmlSenki nem tudja biztosan, hogy léteznek-e szellemek vagy sem. Sokan elutasítóan állnak a kérdéshez, mások azonban hisznek a létezésükben. Például ezek a sztárok is: TV + Sztárok--Havas Henrik egy ATV-s megbeszélésen elmondta, tényleg vitt vibrátort Molnár Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-havas-henrik-egy-atv-s-megbeszelesen-elmondta-tenyleg-vitt-vibratort-molnar-anikonak.htmlAhogy írtunk róla, Baukó Éva után Molnár Anikó beszélt arról, hogy Havas Henrik szexuálisan zaklatta. Az egykori Nagy Ő azt is elmondta, a Tanár úr vibrátort ajándékozott neki. Később előkerült egy videó, amelyen az látható, hogy Havas Görög Zitához közeledik a Hal a tortán adásában. A műsorvezetőt az ATV levette a képernyőről, sőt, korábbi műsorainak az ismétlése sem látható. TV + Sztárok--Kelemen Anna a legszebb férfi mellet keresi: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171213-kelemen-anna-a-legszebb-ferfi-mellet-keresi.htmlEdzőteremben készítette a legújabb videóját Kelemen Anna, és azt is elárulta, gyönyörű testű férfit keres. Úgy tűnik, meg is találta azt, akinek a mellén szívesen pihentetné az arcát. TV + Sztárok--Erre még nem volt példa: a királyi családdal karácsonyozhat Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20171213-a-kiralyi-csaladdal-karacsonyozhat-meghan-markle.htmlA palota megerősítette: Meghan Markle is a királyi családdal karácsonyozik idén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.