házasság Voksán Virág vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete tudtuk meg, hogy Voksán Virág férjhez megy. A szexi DJ mindig is óvta magánéletét a nyilvánosságtól, most azonban kívételt tett, és mesélt vőlegényéről.

"A párom teljesen civil, néhány évvel fiatalabb nálam, és már nyáron megtörtént az eljegyzés, csak nem akartuk nagy dobra verni a hírt. Az első randink egy mozizás volt, másodjára vacsorázni mentünk, és talán csak a negyedik vagy az ötödik randevúnk után jöhetett fel hozzám. Nagyon örülök neki, hogy a párom a hétköznapi életből jött és nem egy diszkóból vagy egy egyéjszakás kapcsolatból indult az egész, mert így mindennek megvolt a maga menete. Sokan nem gondolnák, de én hiszek a klasszikus férfi-női szerepekben, és inkább a jófiúk, nem pedig a macsók vonzanak" - mesélte a Borsnak Virág.

Voksán Virág mesélt a vőlegényéről Forrás: Facebook/Voksán Virág

A szexi DJ azt is elárulta, hogy ha családot alapít, akkor feladja hivatásszerű zenélést:
"Nem tervezem, hogy még 40 évesen vagy gyerekkel is az éjszakában fogok dolgozni. Ha családot alapítok, utána már csak örömzenélni szeretnék és olyan eseményeket elvállalni, amik a szívemhez közel állnak."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.