Király Benjamin unokaöcs gyerek Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Király Viktor unokaöccse igazi sztár, a kicsi Kai már most keresett modell a tengerentúlon.

Király Viktornak van oka a boldogságra, hiszen Budapest Girl című dalával bekerült A Dal Top30-ba, ő az egyik zsűritag a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban, újra rátalált a szerelem, ráadásul kiderült, az unokaöccse babamodell lett! Az énekes a Blikknek elárulta, hogy testvére, Ben kicsi fia lassan sikeresebb, mint ő, Kait mostanában állandóan fotózzák, sőt az ifjú sztárnak más saját Instagram oldala is van.

Mindenféle babadolog reklámozásával kapcsolatban keresik, ő pedig szerencsére imádja, ha fotózzák. Nagyon cuki kisfiú, és tényleg egyre több válogatásra hívják, így jól lefoglalja a szüleit" – mesélte a lapnak az énekes.

Természetesen Kai még nagyon kicsi, hiszen egyéves sincs, és egyelőre hiba lenne kijelenteni, hogy mesés karrier vár rá, az azonban biztos, hogy nagyon szép baba, ráadásul a szülei a divatiparban dolgoznak, így a lehetőségei adottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.