Amerikában folytatja karrierjét Kállay-Saunders András - De mi lesz Renivel?

Amerika költözés Tolvai Reni karrier Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András Amerikába teszi át székhelyét. Amennyiben a karrierje úgy kívánja, azonnal költözik. Már volt is Los Angeleseben, a két legnagyobb zenei kiadóval tárgyalt.

Kállay-Saunder András mindent megtesz azért, hogy befusson Amerikában. Los Angelesben már tágyalt két nagy kiadóval, de egyelőre nem szeretne többet mondani. Hamarosan pedig New Yorkba utazik a következő megbeszélések miatt. Ha azt mondják neki, hogy maradni kell a tengeren túlon huzamosabb ideig, azonnal költözik.

"Minden eddiginél keményebben ráálltam arra, hogy befussak Amerikában. Voltam is kint Los Angelesben, tárgyaltam két kiadóval a világ legnagyobbjai közül, de egyelőre nem akarom elmondani, melyikkel. Nemsokára megint ki kell utaznom, de most New Yorkba, folyamatosan tárgyalok, és ha azt mondják, legyek kint huzamosabb ideig, akkor megyek. Ha Alaszkába kell utaznom, oda is elmegyek! Én biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy összejöjjön, egy dolgot kivéve. Nem szeretném, ha édesapám, aki ismert zenész, segítene ebben. Ő többször felajánlotta már, hogy összehoz olyan emberekkel, akik előre tudják lendíteni az amerikai karrierem, de számomra sokkal szebb lesz az eredmény, ha az ő segítsége nélkül érem el" - mesélte András a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy ha kölözésre kerül a sor, barátnőjét, Tolvai Renit is vinné magával.

"Ő is ugyanezt szeretné, külföldi karrierben gondolkodik, így amelyikünknek előbb sikerül, az segít majd a másiknak" - mondta a zenész, aki a Megasztár 5. szériájában tűnt fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.