Elárulta születendő gyermeke nevét Balássy Betty és Varga Feri

baba terhesség Varga Feri Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem lehet tudni, kisfiú vagy kislány érezik Varga Feri és Balássy Betty családjába, az szinte teljesen biztos, hogy milyen keresztnevet fog kapni.

Még Varga Feriéket is meglepetésként érte Balássy Betty terhessége, saját bevallásuk szerint védekezés mellett csúszott be a baba. Bár terveztek harmadik gyermeket, a kis jövevény hamarabb fog érkezni, mint gondolták. Az énekesnő még csak a harmadik hónapban jár, és még a kicsi nemét sem tudják, abban azonban már szinte biztosak, hogy hogy fogják hívni.

Már az előzőnél tudtuk, hogy mi lesz a következő baba neve. Varga Lotti Hanna lett volna, de a húgom, lelőtte a Hannát... A Lotti marad, a Hanna helyett választunk mást, itt még viták folynak. Jó a ritmikája, ha három neve van. Ha fiú, akkor Varga Miksa Bendegúz lesz" – árulta el a pár a FEM3 Caféban.

Az autópályán tört rá a pánikroham Gáspár Győzőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171222-az-autopalyan-tort-ra-panikroham-gaspar-gyozore.htmlGáspár Győzőnek az utóbbi időben kiújult a pánikbetegsége, ez pedig egyszer kis híján tragédiához vezetett. Szörnyű élményéről most mesélt először. TV + Sztárok--Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kobor-janos-a-muteten-atesett-benko-laszlo-allapotarol-nyilatkozott.htmlAz Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László. TV + Sztárok--Felismerhetetlenné vált Árpa Attila - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-felismerhetetlenne-valt-arpa-attila-foto.htmlNagyjából 20 évet öregedett egy szerep kedvéért Árpa Attila. A színész szakállat és bajuszt is növesztett. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: 18 évesen abortusza volt Luxus Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-18-evesen-abortusza-volt-luxus-viviennek.htmlA Feleségek luxuskivitelben az elmúlt évek egyik legmegosztóbb műsora. A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége. A VIASAT3 műsorában őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is. TV + Sztárok--Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbehttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ezert-nem-mehetett-verraszto-david-es-kozma-dominik-uszo-a-dzsungelbe.htmlA hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Kardashian-család evolúciója közös karácsonyi fotókon - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-a-kardashian-csalad-evolucioja-kozos-karacsonyi-fotokon-galeria.htmlAhogyan megszokhattuk, természetesen ebben az évben sem maradunk Kardashianék karácsonyi üdvözlőlapja nélkül, de amíg várakozunk a 2017-es közös családi fotóra, idézzük fel a régi képeket! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.