Emlékszel még az X-Akták Scully ügynökére? Így néz ki most

Forrás: AFP -
Gillian Anderson X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gillian Anderson, az X-akták sztárja csillagot kap januárban a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 49 éves színésznő egyik legnagyobb sikerét az X-Akták című tévésorozatban aratta Dana Scully FBI-ügynök megformálásával. A széria, amelyben David Duchovny játszotta a partnerét, 1993 és 2002 között futott a képernyőn, majd 2016-tól folytatódott. Gillian Anderson számos további tévésorozatban is szerepelt, köztük a Hajszában 2013 és 2016 között. Négyszer jelölték Golden Globe-díjra az X-aktákkal, 1997-ben el is nyerte a szobrot.

David Duchovny és Gillian Anderson Forrás: AFP

Filmes karrierje 1992-ben kezdődött a The Turing című drámával, 1998-ban együtt szerepelt a filmvásznon Sean Conneryvel, Ellen Burstynnel, Angelina Jolie-val és Dennis Quaiddel a Szeress, ha tudsz! című vígjátékban. A kém, aki dobott engem című akciókomédiája jövő nyáron kerül a mozikba.
Gillian Anderson pályafutásának elismeréseként január 8-án a 2625. csillagot avatják fel számára a sétányon.

Gillian Anderson a The Crown című sorozat második évadának bemutatóján Londonban 2017 November 21-én Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt



Így tölti a karácsonyt a nagybeteg Törőcsik Marihttp://www.life.hu/sztarok/20171222--igy-tolti-a-karacsonyt-a-nagybeteg-torocsik-mari.htmlNem engedik haza a kórházból Töröcsik Marit. A 82 éves színésznő állapota nem engedi, hogy a családjával töltse az ünnepeket.TV + SztárokOrigoAmerikában folytatja karrierjét Kállay-Saunders András - De mi lesz Renivel?http://www.life.hu/sztarok/20171222-amerikaban-folytatja-karrierjet-kallay-saunders-andras-de-mi-lesz-renivel.htmlKállay-Saunders András Amerikába teszi át székhelyét. Amennyiben a karrierje úgy kívánja, azonnal költözik. Már volt is Los Angeleseben, a két legnagyobb zenei kiadóval tárgyalt.TV + SztárokKora reggel érte sokk Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kora-reggel-erte-sokk-liptai-claudiat-foto.htmlKora reggel érte sokk Liptai Claudiát, a műsorvezető egy plakát láttán akadt ki nagyon. TV + Sztárok--Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-kobor-janos-a-muteten-atesett-benko-laszlo-allapotarol-nyilatkozott.htmlAz Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László. TV + Sztárok--Felismerhetetlenné vált Árpa Attila - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-felismerhetetlenne-valt-arpa-attila-foto.htmlNagyjából 20 évet öregedett egy szerep kedvéért Árpa Attila. A színész szakállat és bajuszt is növesztett. TV + Sztárok--Íme, Harry herceg és Meghan Markle hivatalos eljegyzési fotója http://www.life.hu/sztarok/20171221-gyonyoru-fotok-keszultek-harry-hercegrol-es-meghan-markle-rol.htmlElkészültek Harry és Meghan hivatalos eljegyzési fotói. Fantasztikusan festenek egymás mellett. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.