Régen láttuk együtt Hosszú Katinkát és Shane Tusupot

házasság Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane és Katinka korábban hetente több közös fotót is posztolt, egy hónapja azonban csend van a közösségi oldalukon. Katinka november 16-án, Shane pedig november 19-én tett közzé olyan képet, amin ketten vannak. Aztán december elején az úszóedző egy régi fotóval vallott szerelmet feleségének.

Katinka pár hónapja még azt mesélte, hogy szinte minden percét együtt tölti a férjével. Szerencsésnek érzi magát, hogy együttt dolgozhatnak, és egymás legjobb barátai is. Ellentmond azonban ennek az, hogy Katinka és Shane nem együtt töltötték a karácsonyt. Az Instagramon külön-külön posztoltak videókat: az úszónő Bajáról jelentkezett be, edzője és féje pedig Budapesten ünnepelt a szüleivel - írja a Blikk.

Közös képet másfél hónapja nem mutattak magukról a közösségi oldalakon, Tusup pedig nem kísérte el Katinkát decemberben a rövidpályás Eb-re. Ilyen még nem történt, mióta együtt dolgoznak. Shane pedig - szokásával ellentétben - nem kommentálta Katinka eredményeit sem.

True friendship. Best friends through thick and thin.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Tusup az elmúlt napokban pár édekes idézetet tett közzé az Instagramon, amik arra utalnak, hogy nicsen valami jól lelkileg. Tegnap azt írta, hogy "Egyikünk sem képes megváltoztatni a tegnapot, de mindenki képes arra, hogy változtasson a holnapon", ma pedig egy esős képpel a háttérben azt posztolta, hogy "Eső nélkül semmi sem nő, tanuld meg értékelni az életed viharait".

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,


Mindkét bejegyzés alatt aggódó rajongói kommenteket találtunk: "mi történt veletek, srácok?", "mi lett veled és Katinkával?", "hiányolom Katinkát a karácsonyi fotókról". Válasz eddig még egyikre sem érkezett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.