Állítják: közös otthonukban tört-zúzott Shane Tususp, ezért költözött el Hosszú Katinka

Forrás: instagram.com/tusup11 -
Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta megy a találgatás, miért nem látja együtt a korábban elválaszthatatlan párost, Shane Tusupot és Hosszú Katinkát. A Bors úgy tudja, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolat megromlását.

A lap úgy tudja egy Katinka családjához közeli forrásból, hogy Tusup minden eddiginél durvább dührohamot kapott, és közös otthonukban tombolt. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az edző nehezen kezeli az indulatait, többször őrjöngött a medence partján, bírókkal is veszekedett már, sőt, feleségével is többbször ordibált.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: instagram.com/tusup11

A Bors úgy tudja, hogy Shane ezúttal otthon borult ki, tört és zúzott. Egy névtelenséget kérő informátor azt állította, a 29 éves úszóedzőt kórházba is kellett szállítani. Tusup szülei sem a karácsony miatt utaztak Magyarországra, hanem azért, mert megtudták, mi történt. A lap megkereste Hosszú nagypapáját és édesapját, de nem akartak nyilatkozni. Katinka éppen velük van Baján.

Tusup tegnap már dolgzott, ezt az Instán tudatta. A medence széléről, edzés közben posztolt.

Itt az igazság: Nádai Anikó elárulta, szakítottak-e Aurelióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nadai-aniko-elarulta-szakitottak-e-aurelioval.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy VV Aurelio és Nádai Anikó már nincsenek együtt. Anikó a közösségi oldalán tisztázta a helyzetet. TV + SztárokOrigoSztárok, akiktől 2017-ben búcsúztunk: Klapka György és Fábián Juli sincs már köztünkhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-sztarok-akiktol-2017-ben-bucsuztunk.htmlSajnos nem csak jót tartogatott a 2017-es év, szomorúságból is kijutott. Sok kiváló, nagy művésztől kellett elbúcsúznunk, akiknek a hiányát még jó ideig érezni fogjuk. Mindegy, hogy hirtelen vagy hosszú küzdelmek után, idősen vagy tragikusan fiatalon távoztak, a veszteség, az veszteség, és meg sokáig fájni fog. TV + Sztárok--Megyeri Csilla párja különleges szettben pózolt a karácsonyfa alatt: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171228-igy-pozol-karacsonykor-megyeri-csilla-es-a-parja.htmlMegyeri Csilla fémeztelenül feszített a karácsonyfa alatt. TV + Sztárok--Szakított VV Aurelio és Nádai Anikó?http://www.life.hu/sztarok/20171228-szakitott-aurelio-es-nadai-aniko.htmlAuerlio és Anikó néhány hete vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt. Sokan azonban szakításról pletykálnak.TV + SztárokOrigoEzt kapta karácsonyra Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-kapta-karacsonyra-dukai-regina-meglepetes.htmlÚgy tűnik, nagy rajongója a Reszkessetek, betörők!-nek Dukai Regina, aki karácsonyra képeskönyvben is megkapta kedvenc történetét. TV + SztárokOrigoMeghan Markle testvére nem hagyta szó nélkül Harry kijelentését http://www.life.hu/sztarok/20171228-igy-reagalt-harry-herceg-kijelentesere-meghan-markle-testvere.htmlMeghan Markle testvére szerint nem teljesen igaz, amit Meghan és Harry a média felé közvetítenek a színésznő családjáról. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.