Luxus Vivien 10 milliós szilveszteri bulijáról mesélt

Forrás: Insatgram/Vasvári Vivien -
buli Luxus Vivi szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien imádja a pénzt és a luxust. Nincs ez másképp szilveszterkor sem. Bár idén szűk baráti körben búcsúztatja az óévet, általában utazni szokott.

Luxi Vivi ezúttal arról mesélt, hány milliót költött már szilveszteri bulikra.

„Amerikában egy tengerparti hotelben szilvesztereztem, igazi VIP-buli volt, sztárfellépőkkel, egész más, mint egy itthoni parti. Az ötcsillagos hotelben rendezett bulit nem lehetett megúszni 10 millió forint alatt" - mesélte a szőke anyuka a Borsnak.

Vasvári Vivien milliókat költ a szilveszteri bulikra Forrás: Insatgram/Vasvári Vivien

"Nem olcsó ott szilveszterezni, egyes hotelekben és éttermekben 8-9 fogásos gourmet vacsorát kínálnak, innen mennek át a fiatalok partihelyekre, ahol mindig sztár-DJ vagy -fellépő gondoskodik a hangulatról. A Cavalli Clubban – ha nincs szilveszter vagy karácsony – akkor is 5 millió forintból jön ki az asztalfoglalás, amiben kétfős vacsora és néhány ital van benne. A koktélok 30 ezer forintba kerülnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.