Katalin hercegnő 36 éves lett: boldog születésnapot

"Forrás: AFP/Leon Neal " -
Katalin hercegnő Kate Middleton születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Kate Middleton 1982. január 9-én meglátta a napvilágot, valószínűleg nem gondolták a szülei, hogy ennek a kicsi lánynak egyszer az egész világon ismerni fogják a nevét. Pedig Katalin hercegné óriási népszerűségnek örvend, hála szerencsés találkozásának Vilmos herceggel, na, meg persze annak, hogy ki bírta várni, mire végül elvette őt a királyi sarj. 

Katalin hercegnő 1982. január 9-én született, polgári származású, szerény családban nevelkedett, így ő a legjobb példája annak, hogy a tündérmesék néha valóra válnak. Hiszen minden kislány hercegnő akar lenni, neki pedig valóra vált az álma. Sikerült megfognia Vilmos herceget, akivel a St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg. Ugyan a barátságból hamar szerelem szövődött köztük, ez nem lett volna elég ahhoz, hogy hercegnő legyen belőle.

36 éves kell Katalin Forrás: AFP/Leon Neal

Jó sok türelemre is szüksége volt hozzá! Éveken át kellett elviselnie a média felfokozott figyelmét úgy, hogy őt bizony akkoriban még nem őrizték testőrök. Rengeteg zaklatással kellett megküzdenie, és mindezek mellett a gúnynevét is büszkén kellett viselnie: a nép ugyanis egy idő után Waity Katie-nek csúfolta (wait angolul azt jelenti, várni), hiszen hiába volt évek óta Vilmos mellett, a herceg csak nem akarta komolyabbra fűzni a kapcsolatot. Ezzel a névvel persze Vilmosnak is üzentek, és a herceg, ha nem is hamar, de beadta a derekát, Katalin türelme pedig kifizetődött. Vilmos herceg 2010 októberében egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét, de csak 2010. november 16-án jelentették be hivatalosan. Az esküvőt 2011. április 29-én tartották, első gyermekük, György herceg 2013. július 22-én látta meg a napvilágot, a második, Sarolta 2015. május 2-án született és nemsokára érkezik a harmadik trónörökös!

Pintér Tibor már nem akarja Tóth Andit? http://www.life.hu/sztarok/20180109-pinter-tibor-mar-nem-akarja-toth-andit.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban belehabarodott a 20 éves énekesnőbe, Tóth Andiba, aki kamerák előtt utasította vissza a középkorú macsót. A színészt azóta is foglalkoztatja a lány, kollégaként is szívesen látná maga mellett a lovas színház előadásaiban. Az X- faktor győztesének nyilatkozatai azonban már nála is kiverték a biztosítékot.TV + SztárokOrigoHeidi Klum Emily Ratajkowskival csókolózott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-heidi-klum-emily-ratajkowskival-csokolozott-video.htmlHeidi Klum a Golden Globe partin csókot váltott Emily Ratajkowskival, az esetről pedig videófelvétel is készült. TV + Sztárok--Megfeledkezett az adoptált gyermekeiről Nicole Kidman: videó! http://www.life.hu/sztarok/20180108-elfelejtette-megemliteni-a-nevelt-gyermekeit-nicole-kidman.htmlIgen kellemetlen bakit vétett a Golden Globe-gálán Nicole Kidman: vajon az adoptált gyermekei mit szólnak ehhez? TV + Sztárok--Costa Ricán villantott Szorcsik Viki - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-costa-rican-villantott-szorcsik-viki-foto.htmlNem szégyenlősködött Szorcsik Viki: a csinos színésznő a tengerparton mutatta meg fedetlen keblét. TV + Sztárok--Szívhez szóló üzenet a legjobb apáról: ezt posztolta Michael Schumacher lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180108-szivhez-szolo-uzenet-a-legjobb-aparol-ezt-posztolta-michael-schumacher-lanya.htmlFekete-fehér fotóval köszöntötte édesapját a születésnapján Michael Schumacher lánya, Gina. TV + SztárokOrigoÍgy emlékezik II. Erzsébet a koronázási ceremóniára http://www.life.hu/sztarok/20180108-ii-erzsebet-oszinten-meselt-a-koronazasi-ceremoniarol.htmlII. Erzsébet egy exkluzív interjú keretein belül mesélt a gyermekkoráról, a fiatalságáról, és a koronázási ceremóniáról, amit amíg él, nem fog elfelejteni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.