Kerekedő pocakjáról mutatott fotót Cooky barátnője, Debóra

baba terhesség barátnő Cooky gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen kerekedik Cooky barátnőjének, a 36 hetes terhes Debórának pocakja, amit az Instagramon is megmutatott.

Cooky és 27 évvel fiatalabb barátnője, Debóra tavaly szeptemberben jelentették be, hogy kisbabát várnak. A piciről korábban már ultrahangfelvételt is mutattak és bár sokáig titkolóztak a gyermek nemét illetően, most már biztos: kisfiú érkezik a családba. Debóra egyre kerekedő pocakját az Instagramon is figyelemmel lehet követni, hiszen igen gyakran posztol. Így történt ez most is: a szépség várandóssága 36. hetéről tett közzé fotót. Követői imádják a képet, meg is dicsérték, hogy milyen gyönyörű kismama.

#sundayfunday #pregnant #36weekspregnant #babyboy #love

▫️⬛️Szécsi Debóra⬛️▫️ (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt Tőkéczki László történész, ismert tévés személyiséghttp://www.life.hu/sztarok/20180109-elhunyt-tokeczki-laszlo-tortenesz-ismert-teves-szemelyiseg.html66 éves korában elhunyt a neves magyar történész, Tőkéczki László - számolt be róla az MTI. TV + Sztárok--Ebből tartja el magát kirúgása óta Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180109-kiderult-mibol-tartja-el-magat-kirugasa-ota-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa hosszú idő után újra hallatta a hangját, a műsorvezető ezúttal egy rádióműsorban mesélt arról, mivel tölti az idejét mostanság. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy néz ki ma a Dallas Lucy-ja: Charlene Tiltonra rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180109-igy-nez-ki-ma-a-dallas-lucy-ja-charlene-tiltonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKi ne emlékezne a Dallas szexi szőkéjére, a Lucy Ewingot alakító Charlene Tiltonra? A szép színésznő lassan már 60 esztendős és alaposan megváltozott. TV + SztárokOrigoÉlőben szurkoltak Kozma Orsinak tündéri ikerlányaihttp://www.life.hu/sztarok/20180109-eloben-szurkoltak-kozma-orsinak-tunderi-ikerlanyai-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlA nézőtéren élőben szurkoltak Kozma Orsinak gyönyörű ikerlányai a Sztárban sztár +1 kicsi legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Jessica Bielnek szólt be a Golden Globe-on Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180109-jessica-bielnek-szolt-be-a-golden-globe-on-vajna-timi.htmlKét színésznőnek is beszólt az Instagramon Vajna Timi, aki ezúttal a Golden Globe-díjátadón tette tiszteletét. TV + Sztárok--Heidi Klum Emily Ratajkowskival csókolózott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-heidi-klum-emily-ratajkowskival-csokolozott-video.htmlHeidi Klum a Golden Globe partin csókot váltott Emily Ratajkowskival, az esetről pedig videófelvétel is készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.