gyilkosság nyereségvágy Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zárható ki, hogy VV Fannit különös kegyetlenséggel gyilkolták meg. Ez a gyanúsított büntetésében több plusz évet is jelenthet.

Kiderült, hogy VV Fanni halála előtt az összes megtakarított pénzét kivette a bankból azért, hogy a gyanúsítottnak kölcsönadja november 20-án. Fanni azonban meggondolhatta magát, ez okozhatta a vesztét. Ha ezek a feltételezések igazak, akkor a gyanúsított nyereségvágyból ölt. A dunaújvárosi férfi azonban még nem tett beismerő vallomást, és a legfrissebb hírek szerint a hazugságvizsgálatot sem vállalta. Ezt pedig csak az gyanúsított beleegyezésével lehet elvégezni.

VV Fanni gyilkosa különös kegyetlenséggel ölhette meg a lányt

Dr.Lichy József, Fanni családjának ügyvédje a Blikknek elmondta, hogy a lány szerettei attól tartanak, hogy nagyon szenvedett a halálakor: "Sajnos, attól tartunk, hogy valóban különös kegyetlenséggel ölte meg a gyanúsított Fannit. Ha már a pénz motiválta az elkövetőt, akkor szinte biztos, hogy ez a minősítés is valós. A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár. A szülőknek azért különösen fájó ez, mert ha meghal a gyerekük, abba esetleg beletörődnek idővel. Fontos lenne viszont a tudat, hogy Fanni nem szenvedett, ám ez sajnos nem kizárható."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.