Borzalmas módon gyilkolhatták meg VV Fannit

2018.01.18. 06:14

Nem zárható ki, hogy VV Fannit különös kegyetlenséggel gyilkolták meg. Ez a gyanúsított büntetésében több plusz évet is jelenthet.

Kiderült, hogy VV Fanni halála előtt az összes megtakarított pénzét kivette a bankból azért, hogy a gyanúsítottnak kölcsönadja november 20-án. Fanni azonban meggondolhatta magát, ez okozhatta a vesztét. Ha ezek a feltételezések igazak, akkor a gyanúsított nyereségvágyból ölt. A dunaújvárosi férfi azonban még nem tett beismerő vallomást, és a legfrissebb hírek szerint a hazugságvizsgálatot sem vállalta. Ezt pedig csak az gyanúsított beleegyezésével lehet elvégezni.

VV Fanni gyilkosa különös kegyetlenséggel ölhette meg a lányt

Dr.Lichy József, Fanni családjának ügyvédje a Blikknek elmondta, hogy a lány szerettei attól tartanak, hogy nagyon szenvedett a halálakor: "Sajnos, attól tartunk, hogy valóban különös kegyetlenséggel ölte meg a gyanúsított Fannit. Ha már a pénz motiválta az elkövetőt, akkor szinte biztos, hogy ez a minősítés is valós. A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár. A szülőknek azért különösen fájó ez, mert ha meghal a gyerekük, abba esetleg beletörődnek idővel. Fontos lenne viszont a tudat, hogy Fanni nem szenvedett, ám ez sajnos nem kizárható."


VV FanniNovozánszki Fannigyilkosságnyereségvágy