Így turbékol Katie Holmes és Jamie Foxx: fotó

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur -
fotó szerelem Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata sokáig titok volt, de ma már nem kell rejtőzködniük: szabadon szerethetik egymást, és meg is teszik. 

Hosszú évekig csak kósza pletyka volt Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata, nem vállalták fel szerelmüket sőt, sokáig tagadták, hogy bármi lenne köztük. Egy ponton túl azonban nem tudták titkolni, hogy együtt vannak, hiszen egyre több lesifotó készült róluk félreérthetetlen helyzetben. Végül felvállalták egymást és szerelmüket, így végre szabadon turbékolhatnak, amit meg is tesznek minden adandó alkalommal.

Fülig ért a szájuk Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur

A Grammy-gála előestéjére is együtt érkeztek, az ott készült fotókon egyértelműen látszik, hogy köztük még mindig ég a tűz. Katie Holmes fülig érő mosollyal ülte végig a rendezvényt, úgy tűnik, őket egymásnak teremtette az ég.

Nagyon szeretik egymást Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur
Nádai Anikó exéről, Daniról és szerelméről Aurelióról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-nadai-aniko-exerol-danirol-es-szerelmerol-aureliorol-nyilatkozott.htmlNádai Anikó és gyermekének apja jó ideje nem alkotnak már egy párt, de most, hogy Dániel szakított szerelmével, Szorcsik H. Vikivel felmerül a kérdés, nem akarnak-e Anikóval és gyermekükkel újra egy családdá válni. TV + SztárokOrigoMeghalt Koller Katalin, a rákos szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghalt-koller-katalin-a-rakos-szepsegkiralyno.htmlKoller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoIgazi mintaapa: Szabó Zsófi férje bepelenkázta a kis Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igazi-mintaapa-szabo-zsofi-ferje-bepelenkazta-a-kis-mendelt.htmlMegtörtént az, amire még Szabó Zsófi sem számított: férje, Zsolti tisztába tette kisfiukat, Mendelt. TV + Sztárok--Kiszel Tünde beperli Tibi atyát: gyalázkodó posztot írt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-kiszel-tunde-beperli-tibi-atyat-gyalazkodo-posztot-irt-rola.htmlKiszel Tünde felkereste Tibi atyát azza a kéréssel, hogy promózhatja-e naptárát a kocsmájába. Tibi atya nem tudott dönteni, ezért egy hosszú posztot írt Tündéről, mely a celeb szerint gyalázat. Megtette a jogi lépéseket. TV + SztárokOrigoA Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-a-real-madrid-sztarjaival-bulizott-hajdu-peter-fotok.htmlA Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter. A társaság egy jótékonysági mérkőzés után vágott bele a budapesti éjszakába. TV + SztárokOrigoKiabálás és minősíthetetlen hangnem: ezekkel vádolják a Barátok közt szereplőjét, Sztárek Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-kiabalasal-vadoljak-a-baratok-koztos-sztarek-andreat.htmlSztárek Andrea, a Barátok közt pszichológusát alakító színésznő kijelentette, hogy kora miatt kiírják őt a sorozatból, ám a bennfentesek szerint más van a dolog mögött: állítólag folyton kiabált és minősíthetetlen hangnemben beszélt. A színésznő tagadja a vádakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.