Meghalt Koller Katalin, a rákos szépségkirálynő

halál szépségkirálynő Koller Katalin Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. 

Koller Katalin az első pillanattól fogva, hogy kiderült betegsége, küzdeni akart a gyógyulásért. Az egykori szépségkirálynőnél mellrákot diagnosztizáltak, nyirok, máj, tüdő és mint később az izotópvizsgálaton kiderült – csontáttétekkel. A félelmetes diagnózis ellenére Kata eldöntötte, hogy mindenáron meg akar gyógyulni, egészséges és boldog akar lenni. "Az első és legfontosabb az volt, hogy márpedig meggyógyulok!!!" - nyilatkozta akkor Kata.

Koller Katalin szervezete feladta a harcot "Forrás: Koller Katalin/Facebook "

Az egykori Miss Hungary hosszú ideig minden erejével harcolt, de eljött a pillanat, amikor szervezete nem bírta tovább. Szerettei körében távozott az élők sorából. A szomorú hírt Kata férje közölte a Facebookon egy szívszorító posztban. "Egy Csoda voltál, és fényed sokunk életét beragyogta. Kívánom hogy ez a fény kísérjen utadon! Szívünk egy darabját vitted magaddal, de lelked egészét adtad cserébe" - írta a többi között Kata férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.