Bódi Sylvi és Szente Vajk egy pár? Együtt látták őket

Bódi Sylvi szerelem Szente Vajk kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi igyekszik elrejteni a magánéletét, de hiába: így is kiderült, kivel járthat! Együtt látták őket egy élelmiszerboltban!

Bódi Sylvi magánélete hétpecsétes titok, de hiába szeretné, teljesen nem tudja elrejteni a kíváncsi szemek elől. A modellt ugyanis lencsevégre kapták egy férfival, akivel úgy civakodott a beszámolók szerint, mintha házastársak lennének. A párt egy élelmiszerboltban sikerült lekapni, a fagyasztott áruk felett dúlt a harc az olcsóbb és a drágább termék miatt.

Bódi Sylvi Szente Vajkkal jár? Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

És az a valaki, akivel a boltban vásárolt nem más, mint Szente Vajk színész-rendező, akivel egyszer már hírbe hozták a modellt. Akkor találkozásaikat munkakapcsolattal magyarázták, ám az élelmiszerboltos akciót nehéz lenne ugyanezzel indokolni. A Bors olvasója fotót is készített róluk, elmondása szerint hangos veszekedésükre mindenki felfigyelt.

Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag.

Szente Vajk még nős?

Úgy tudni, a színész-rendező még nem vált el feleségétől, Erdélyi Tímeától, de az biztos, hogy nem kiegyensúlyozott a viszonyuk. Tavaly márciusban szakítottak, majd szeptemberben újra összejöttek. Azóta nem került ki információ arról, hogy szétment volna a házaspár, és válásról sem esett szó...
Sztárok, akik karrierjük előtt a Mekiben dolgoztak: Pinktől Rachel McAdams-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180129-sztarok-akik-karrierjuk-elott-a-mekiben-dolgoztak-pink-rachel-mcadams.htmlFényűző karrierjük előtt a sztárok is megtettek mindent, hogy megéljenek, nem riadtak vissza attól sem, hogy a "Segíthetek-család" tagájvá váljanak, vagyis a gyorséttermi munkát is elvállalták. Shania Twain, Rachel McAdams vagy éppen Pink csak néhány azok közül a hírességek közül, akik készítettek hamburgert a McDonald's-ban. TV + Sztárok--Mádai Vivien elárulta, nem férje élete szerelme: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-madai-vivien-elarulta-nem-ferje-elete-szerelme.htmlTatár Csilla ezúttal Mádai Vivient faggatta, aki arra a kérdésre is őszintén válaszol, hogy hol pillantotta meg élete nagy szerelmét: kiderült, hogy nem a férje az! TV + Sztárok--Tibi atya válaszolt Kiszel Tündének: nem kér bocsánatothttp://www.life.hu/sztarok/20180129-tibi-atya-valaszolt-kiszel-tundenek-nem-ker-bocsanatot.htmlKiszel Tünde feljelentéssel fenyegette meg Tibi atyát, miután az hosszú bejegyzést írt a naptárdíváról. Tünde szerint az atya szavai sértőek, ő azonban nem kér bocsánatot. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Geronazzo Maria: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igy-nez-ki-most-geronazzo-maria-video.htmlGeronazzo Mária már rég búcsút intett a felnőttfilmeknek, helyette mostanában egészen más foglalkozást űz: elárulta, mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigoÍgy turbékol Katie Holmes és Jamie Foxx: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igy-turbekol-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlKatie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata sokáig titok volt, de ma már nem kell rejtőzködniük: szabadon szerethetik egymást, és meg is teszik. TV + Sztárok--Nádai Anikó exéről, Daniról és szerelméről Aurelióról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-nadai-aniko-exerol-danirol-es-szerelmerol-aureliorol-nyilatkozott.htmlNádai Anikó és gyermekének apja jó ideje nem alkotnak már egy párt, de most, hogy Dániel szakított szerelmével, Szorcsik H. Vikivel felmerül a kérdés, nem akarnak-e Anikóval és gyermekükkel újra egy családdá válni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.